Tänään historiassa: 28 marraskuu 2010 Tulipalo Haydarpaşan rautatieaseman katolla Tarih

Tänään historiassa
28 November 1882 Erilaisia ​​ansioita on valmistettu malliksi yksityisille yrityksille, jotka vaativat hallitukselta Nafian asioita imperiumissa. Sultan hyväksyi nämä ansiot. Nämä palkinnot julkaistiin Düsturissa "Rautatie- ja Bi't-säästökanavan ja sataman sekä muiden rakennus-Nafian" lakien päivämääränä.
28 Marraskuu 1907 Konya Plainin kasteluoikeus myönnettiin Anadolu Railway Companylle. Tämän mukaan Bey-city-järven vesi on 200 km. kanava toimitetaan säteilytetyille alueille. Siten 53.000-hehtaarin maa avautuu kastellulle maataloudelle. Hanke saatiin päätökseen 1913in sopimuksen mukaisesti.
28 Marraskuu 1939 tuomari Politisin päätös riita-asioista Julias Berger -ryhmän kanssa, joka rakentaa Kütahya-Balıkesir-rautatien: Rakennuksen jäljellä olevat maksut suoritetaan.
28 Marraskuu 2005 Jordanian Hicazin rautatiejohtaja Abdul-Razag ja siihen liittyvä valtuuskunta tulivat maassamme TCDD: n kutsusta Hicaz Railwayin elvyttämisen puitteissa.
28 marraskuu 2010 Haydarpaşan rautatieaseman katolla puhkesi tulipalo ja se katosi lyhyessä ajassa.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.