"TOMA" 3issa.

TOMA 3.köprü-vetoomuksessa: Pohjoiset metsät ja Istanbulin kaupunki puolustivat tuhansia puita, jotka oli ryöstetty, ja jatkoi 3-sillan ja Pohjois-Marmaran moottoritien laitonta tapaa. ja kaupungistumisen osasto kokoontui Balmumcun rakennuksen eteen.
Pohjois-Metsät ja Istanbulin kaupungin puolustus "3.köpünü stop, soveltavat tuomioistuimen tekemää päätöstä", ja tänään Balmumcun ympäristö- ja Shehism-osastolla vaadittiin vetoomusta rakennuksen edessä, joka alkoi kerätä monien kaupunkirakennusten edessä. Monet ympäristöasioista kannattivat Balmumcusta vetoomukseen.
TOMAs kiinnitti huomiota
Sosiaalisten tapahtumien interventiotyökalun täytäntöönpano kiinnitti huomiota Balmumcun ympäristö- ja kaupungistumisosaston rakentamiseen, jossa vetoomus järjestetään. Kansalaiset, jotka kokoontuivat ympäristöasioiden ja kaupungistumisen pääosaston eteen 3-sillan rakentamisen lopettamiseksi ja YVA-prosessin aloittamiseksi välittömästi, eivät pystyneet piilottamaan hämmästystä, kun he näkivät alueelle sijoitettujen TOMA: iden.
CHP-edustajien tuki
CHP Istanbulin varajäsenet Gursel Tekin, Aykut Erdoğdu, Melda Onur ja Mahmut Tanal tulivat Balmumcu'yn vetoomukseen tukeakseen toimintaa. Asianajajat pitivät banneria rakennuksen edessä, sanoen: "Pysäytä 3-silta, seuraa tuomioistuimen määräystä".
Mitä tapahtui?
3. Sillan ja Pohjois-Marmaran moottoritien hankkeen tarjouskilpailu ja rakentaminen aloitettiin päätöksellä, vapautettiin ympäristövaikutusten arvioinnin (YVA) asetuksen säännöksistä 2013issa ympäristölainsäädäntöön lisättynä väliaikaisella artiklalla. Perustuslakituomioistuin kuitenkin äskettäin kumosi tämän väliaikaisen lausekkeen, jossa asetettiin YVA-poikkeus avoimille, suurille ja riskialttiille hankkeille, jotka aiheuttivat ympäristökatastrofeja.
Vaikka tuomioistuin sisälsi "kolmannet hankkeet", jotka oli jo suunniteltu ja aloitettu tarjouskilpailumenettelyn, kuten kolmannen sillan, ei ollut pienintäkään pyrkimystä aloittaa YVA-prosessi selkeällä perustuslaillisella rikoksella z backwardness yürüme'n perusteella.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 24

Tarjouskilpailuilmoitus: Horisontaalinen elinlinja ostetaan (TUDEMSAS)

Syyskuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
tsaari 25

Tarjouskilpailuilmoitus: Hissin sähkömekaaniset työt

Syyskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 25

Tarjouskilpailuilmoitus: Liukuportaat ja hissi Nazillin jalankulkijoiden alikulkupisteeseen

Syyskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 01

Hankintailmoitus: Riippumaton tarkastuslaitos hankitaan

Lokakuu 1 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 01

Hankintailmoitus: Olemassa olevien IS: ien korvaaminen Velimese Kapikule -johtojohdossa

Lokakuu 1 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.