Yavuz Sultan Selimin silta kasvaa nopeasti

Yavuz Sultan Selim -silta nousee nopeasti: Ministeri Elvan, Yavuz Sultan Selim -silta torni Aasian puolella torni korkeudet 195,5, 198,5 metriä Euroopan puolella, hän sanoi.


Kuljetukset, merenkulku- ja viestintäministeri Lütfi Elvan, Istanbulin 3-kurkun silta, on Yavuz Sultan Selim-silta, joka sijaitsee 195,5-mittarin, 198,5-mittarin Aasian puolella, Euroopan puolella.

Ministeri Elvan, AA kirjeenvaihtaja sanoi lausunnossaan, Istanbul liikenne vaikuttaa kansallisen ja kansainvälisen kauttakulkuliikenteen otetaan pois Istanbul Yavuz Sultan Selim Bridge jatkaa työtä nopeasti sanoi.

Elvan totesi, että he haluavat ottaa Yavuz Sultan Selimin sillan käyttöön 2015in loppuun saakka, Elvan totesi työskentelevänsä tällä alalla.

”Koko 5-tuhannen 110-henkilöstömme pyrkii nostamaan tätä hanketta luvattuun päivämäärään ja tuomaan sen maahan. Olemme kalenterimme edessä henkilökuntamme ylivoimaisilla ponnistuksilla. Olemme jo lopettaneet louhinnan. Meidän tornimme nousevat nopeasti. Tänä päivänä torni korkeudet ovat löytäneet 195,5 metriä Aasian ja 198,5 metriä Euroopan puolella. Kun 321 on valmis, se on maailman korkein ripustussilta, jonka korkeus on yli yksi metri. Istanbulin uutta siluettia muotoilee Yavuz Sultan Selimin silta. "

Sisällytetään Marmarayn kanssa

Huomaamalla, että Yavuz Sultan Selimin sillan rautatiejalka on erittäin tärkeä, Elvan sanoi, ile Sillan läpi kulkeva rautatie mahdollistaa keskeytymättömän rautatiekuljetuksen Edirnestä Izmitiin. Tällä tavoin koko alue elvytetään taloudellisesti Marmaran ja Istanbulin pohjoisosassa muodostettavan uuden kaupallisen alueen avulla. Tämä rautatiejärjestelmä yhdistetään Marmarayn ja Istanbulin metroasemaan, jotta voit yhdistää Atatürkin lentokentän, Sabiha Gökçenin lentokentän ja Istanbulin uuden lentokentän. "Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar