Suveren-Güzeltepen rautatielinja otettiin toimiin

Suveren-Güzeltepe toimintalinjat radan: Annual 650 tuhatta tonnia Turkin, joka täyttää 10 prosenttia sen rautamalmin tuotanto nuorelle rauta varausten Suveren-Güzeltepe aloitettiin sen radan.

Oikeus- ja kehityspuolue (AK-puolue) Bingol MP Esref Tas, 17,2-kilometrin rautatie Suveren-Guzeltepen välillä, joka on suunniteltu lisäämään mineraalimalmin kilpailukykyä maailman kanssa 19-yhtiön esivalitusta varten, sanoi tiedoston. Kalkkuna, joista suurin on yksi nuorista rauta varannot rauta varausten säästää taloutta lisäämällä kilpailukykyä maailman Suveren-Güzeltepe totesi, että toiminta rakentamiseen rautatien yhteisö sijainen Stone Young optimaalinen arviointi rauta varausten ja tehokkaisiin ponnisteluihin hän sanoi, että he tekivät osallistua taloudessa.
"300 MILLION TONS OF IRON DETECTED"

Nuori 300-alue keräsi rautamalmia, jonka mukaan kivi, 650 tuhatta tonnia vuodessa tuotetaan, hän sanoi. Taş Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin siirtää malmia rautateitse lisäarvon lisäämiseksi ja sen kilpailukyvyn varmistamiseksi maailman kanssa. Hyvä ministeri Hanke aloitettiin Cevdet Yılmazin ja pääministerin ohjeiden tuella. Haluan kiittää heitä nuorten ja Bingöl-ihmisten puolesta.

Esivalmistelujen arvioinnin jälkeen Taş sanoi, että tarjoajat valitaan tutkimushankkeeseen ja että tarjous pidetään noin 40 päivää myöhemmin.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.