Sillan risteys, joka lievittää Batmanin liikennettä

Batman-liikenne liukupisteiden ylittämiseen: Batman-liikenne vähentää 80 2ia, joka on sillan entinen valtion sairaala, alihankinta ja risteys toimitetaan kuukauden kuluessa. XNUMX sanoi.
Entisen valtion sairaalan, sillan, aliradan ja risteyksen jatkuvan rakentamisen odotetaan päättyvän 2-kuukauden lopussa.
Sillan rakentamista tekevän yhtiön omistaja Uğur Bekiroğlu tuli Ankarasta katsomaan työmaansa ja nopeuttamaan työtä. Bekiroğlu totesi, että helmikuussa aloitetut teokset olivat loppuvaiheessa ja että silta olisi kaupungin ylellisyys risteyksen käyttöönoton yhteydessä. Bekiroglu, he allekirjoittivat niin suuri projekti Turkissa, ja monet kohdat Batman State Hospital sekä Gultepe silta Interchange yhteentoimivuuden 2. ne ovat työpaikkoja.
Helmikuusta lähtien 2 50 -henkilöstö ja 30 työskentelevät työpaikkojen muutoksena pienen työmaapäällikön Ismail Hakki Cevahirin kanssa, joka anteeksi ajoittain anteeksi Batmanin haittaa. Cevahir sanoi lausunnossaan: aks Olemme tietoisia siitä, että olemme häiritseviä väliaikaisesti liikennettä. Mutta työskentelemme Batmanin tulevaisuudessa. 50 Meillä on kiireinen päivä henkilökunnan ja 30-rakennustarvikkeiden kanssa. Elokuun lopussa aiomme toimittaa sillan risteyksen. 750-mittarin pituuden ja 30-metrin risteyksen leikkauksen jälkeen alueen ja erityisesti Batman-sisäänkäynnin kasvot muuttuvat.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.