Mustanmeren kohde 250 tuhatta tonnia asfaltia

Mustanmeren kohde 250 Tuhannen tonnin asfaltti: Konyan keskeinen Karatayn piirikuvernööri Mehmet Hançerli, 2013 tuhatta tonnia asfalttia 223-kohteessa vuodessa asennetun asfaltin tavoitteen päälle, 250 tuhatta tonnia kohteen kaadetaan, hän sanoi.
Karatayn kuntayhtymä, joka jatkaa asfaltti- töitään kaduilla ja kaduilla, joiden infrastruktuuri on valmistunut, ei rajoita toimintaansa piirikeskukseen ja jatkaa asfaltti- ja kuumaa asfalttiyhteistyötä uusiin asuinalueisiin.
Karatayn pormestari Mehmet Hançerli antoi lausunnon aiheesta ja huomautti, että 2013 Thousand Tons asfalttia kaadettiin 223-kohteeseen ja 250 tuhatta tonnia kaadettiin tänä vuonna. Tiedekunnan osasto asfalttijoukkueet Pieni Kumköprü-katu, Akkuyucak-katu, Saricami-katu, Ozutoprak, Oztokaci, Hamit ja Chain-katu valmistuivat presidentti Hançerlin tietueiden työssä, sanoivat käyttäneensä ponnisteluja asfaltit kaduiden ja katujen jättämiseksi koko läänin alueelle. Metropolitan kunnan asfaltti kadut ja kadut, joissa todettiin, että Hançerlin vetämät linjat, kunnalliset joukkueet uusivat vanhan ja epämuodostuneen kadun ja kadun asfaltin, toisaalta jatkoi tretuvarin työtä, hän lisäsi.
21 Karatay pyrkii palvelemaan piirin ihmisiä nykyaikaisemmissa tiloissa. vuosisadalla, että presidentti Hançerli, "Meidän velvollisuutemme parhaalla mahdollisella tavalla arvioida kansalaisten saamaa luottamusta on poistaa huippu", hän sanoi.
Myös tikari pyysi valetun asfaltin kansalaisia ​​kuulumaan niihin ja näyttämään heille tarvittavan hoidon ja omistautumisen.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

tsaari 09
tsaari 09

Ostotarjous: Rautatyöt

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.