Yliviivat ylösnousemuksessa

Yliviivat Düzcessä nyt hissillä: 8-kameranostimet helpottavat vammaisten ja vanhusten siirtymistä. Myös videopuhelinyhteys White Table 153: iin toimitetaan.
Puheenvuorossa, jossa Düzcein kunnan rakentamat hissit Düzcein valtateiden pääosaston ylävartioille otettiin käyttöön, pormestari Mehmet Keleş sanoi, "6-hissi palvelee kaikkia Düzcelileria, erityisesti vammaisia ​​ja vanhoja kansalaisia".
Keles huomautti, että hissit ovat hyvä palvelu, joka sallii ylittämisen kadun toisella puolella Eş Vanhuksemme, lapsemme ja vammaiset, jotka eivät voineet käyttää ylikulkua, olivat täällä vaikeuksissa. Nämä hissit helpottavat kansalaisten ylittämistä. Toivottavasti tämä hissi palvelee Düzcelin kansalaisia ​​vuosia. Olemme tehneet 3-hissejä 6-ylikulkusiltaan, joka on samanlainen molemmilla puolilla. 6-hissi palvelee kaikkia Duzcelileria, erityisesti vammaisia ​​ja vanhuksia. ”
Puhuessaan hissien teknisistä ominaisuuksista pormestari Keleş sanoi, että käytimme kotimaisia ​​tuotteita. Meidän turkkilaiset hissit voivat pysäyttää ja nostaa ylemmän kerroksen turvallisuustarkoituksiin, kun sähkö katkaistaan. Hän ei anna sitä alas. Yhtiön virkamies takasi myös tämän. Tarjoamme valvontaa. Meillä on mahdollisuus nähdä sabotaasi, hyökkäys ja tekninen interventio hississä, jossa voidaan havaita riskialttiita tilanteita. Kamerat ovat myös tärkeitä yleisen järjestyksen kannalta. ”
153: n pormestari voi myös tarjota videopuhelinyhteyden Valkoiseen taulukkoon hätätilanteissa.
Presidentti Ali İhsan Su totesi, että kansalaisten kanssa koottiin hyvä palvelu ja toivottiin sen olevan suotuisaa. ”Yksi tärkeimmistä merkkeistä olla sosiaalinen valtio ja sosiaalinen kunta on tärkeä kriteeri heikoille ja vammaisille kansalaisille tarjottaville palveluille. Näissä hisseissä, vanhuksilla, vanhuksilla, vammaisille kansalaisille tarjotaan tärkeitä palveluja. Haluan kiittää kaikkia, varsinkin presidenttimme, joka toi tämän hyvän palvelun kaupunkiin ja yrityksen viralliselle vielä.
Puheiden jälkeen avattiin Kervanin alueen ylikulkusilta.
Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar