Hiihtokohde 2026-olympialaiset

Vuonna 2026 olympialaisissa suksi kohde: Turkki Hiihtoliiton puheenjohtaja Erol etu, jaettu suksi hanke johtaa kehitystä Itä yleisöön.

1 järjestettiin ensimmäistä kertaa Turkissa. Ski Workshop pidettiin Istanbulissa, Turkissa. Työpaja, jossa saatavuus federaation takia 89 Klubipresidenttinä Turkki Hiihtoliiton puheenjohtaja Erol Hyödyt, Urheilu pääjohtaja Mehmet Baykan, hiihtokeskus jossa kuvernöörit ja pormestarien maakuntien Atatürkin Rehtori Hikmet Kocak liittyi entinen federaation presidentit ja johtajat.

Hiihtoliiton puheenjohtaja Erol Yarar teki työpajan avauspuheenvuoron ja sanoi, että organisaation tavoitteena oli indeksoida hiihtoklubeja olympialaisiin ja saada valtio tietoon hiihdon teollisesta potentiaalista. Pormestari Yarar korosti, että tavoitteena tehdä tämä työpaja heti vaalien jälkeen ei ole vain hankkeen esittely. 48 miljardi 450 on miljoonan euron arvoinen investointihanke. 42 100 hiihtokeskus Turkin maakunnassa, tuhansia hotelleja 5, 275 tuhat vuodepaikkaa luo valmiudet tehdä hänen ensimmäinen suksi liigan Turkissa. Toivon, että kyseessä on erittäin kattava tutkimus, jonka tavoitteena on voittaa talviolympialaiset 2026issa. Hänelle me valtion, Turkki Summit Ski Kansakuntien Together ", hän on erittäin tärkeä taloudellinen ja urheiluun tiivistää työtä olemme jakaa tänään yleisölle. Tästä hetkestä lähtien me painoimme painiketta, jotta hanke olisi mahdollista.

Yarar sanoi, että he ovat keränneet hankkeen huolellisesti 6-nimisen nimikkeen alla: ”Se on kehityshanke, joka keskittyy terveyteen, koulutukseen, tekstiiliin, urheiluun, maatalouteen ja matkailuun. Pitkän aikavälin hankkeen myötä Itä-Anatolian alueen alikehitys puretaan ja jopa askeleen edellä länteen. Tavoitteenamme on kouluttaa huippu-urheilijoille, ja tuoda olympialaisissa Turkkiin. Siksi aloitamme koulutuksella ensin. Ensinnäkin perustamme hiihtokoulut Erzurumiin, Kayseriin ja Bursaan. Samanaikainen yhteys klubiemme kanssa, mitä sinulla on ongelmia, mitä materiaaleja ei ole, emme kysy. Ratkaisemme ongelman näkemällä nykyiset puutteet. Johtajien pyynnön pitäisi tuoda minulle alueisiin liittyviä hankkeita ja tuon nämä hankkeet nopeasti elämään. ”

Näytehanke ja maakunta Erzurum

Turkki Hiihtoliiton johtaja Fuat Kulaçoğlu tarjosi osallistujille 2011 pelejä sisältäviä barcovision näyttää. Turkki talviurheilun 'esimerkiksi Erzurum' näytteen hankkeen 2011 World University Winter Games ", hän muistutti. Kulaçoğlu sanoi.

"Laitoimme pöydälle urheilun profiilia Turkissa. 2018, 2022 ja 2026 pidetään talvipeleissä hankkeen käynnistämiseksi kokouksen aloittamiseksi. Meillä on täysi usko kuvattuun etenemissuunnitelmaan. Tavoitteenamme on edistää maan kehitystä sekä kuljettaa se paikkaan, jossa hiihto on arvokas. Arvoisa puhemies, tämän päivän kokousbyrokratia ja valtion virkamiehet yrittivät selittää sitä. Toivottavasti voimme tulla tuomaan talviolympialaiset 2026 päätepisteen Turkissa. Aloitimme välittömästi tutkimukset osoittamaan, että juuri ilmoitettu talousarvio ei ollut unelma. Olemme onnellisia, uskomme, että voimme onnistua. Mikään ei ole mielikuvitusta, niin kauan kuin voimme ajatella. Teimme tämän Erzurumissa, meillä on olemassa potentiaalia. Nyt haluamme nostaa palkkia ja isompaa ”

Neljä päivää kestävä työpaja selitettiin myös näytteenottona. Asema Hiihtoseura työpajassa, joka pidettiin Turkissa esitettiin kokouksessa.

Urheilun johtaja Mehmet Baykan, joka kuunteli tarkasti projektia, sanoi: X Se oli 2011 Games ja Erzurum, joka ohjasi meitä talviurheilussa. Erzurumissa havaitut pienet organisaatiovirheet, Mersin-pelit toteutettiin nollavirheellä. Turkki ennen meidän tiekartan tarjoamia Hiihtoliiton ja jättiläinen hanke oli myös innoissaan. Urheilun pääjohtajana jaan tämän jännityksen ja lupaan, että teemme parhaamme.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.