Giresunin kunta lanseeraa ylipäästöjen oikeudellisen prosessin

Giresunin kunta käynnisti oikeudellisen prosessin ylikulkusilta: Giresunin pormestari Kerim Aksu sanoi tänään antamassaan julkilausumassa, että Giresunin ylikulkusiltaan tehdyn kirjeenvaihdon tulokset osoittivat aloittaneensa oikeustoiminnan.
Giresunin kaupunginjohtajan Kerim Aksun pormestari, joka ilmoitti toimittajille toukokuussa pidetyn ensimmäisen kokouksen jälkeen, ilmoitti aloittaneensa oikeudenkäynnin rumia rakenteita sisältäviltä ylikulkusiltailta.
Pormestari Aksu sanoi: ”Suurin vastuu täällä kuuluu moottoriteille. Koska nämä alueet ovat valtateitä. Giresunin kunnalla ei ole aloitteita tältä osin. Giresunin kunta on vain "meillä tämän alueen jalka-alueet" Highwayn artikkelin muodossa "Käsittelemme näitä alueita, mutta teet meille hakemuksen hankkeestamme," vaikka he sanovat, että emme sovellu. Jos emme vastaa uudestaan, olemme kirjoittaneet postin, aloitamme oikeudellisen prosessin ylikulkuneuvojen purkamiseksi. Ylöspaikoissa ei otettu huomioon mitään. Kuinka vanhoja, vammaisia ​​siirretään, niitä ei lasketa. Muut kaupungit ovat tehneet paljon hyödyllisempiä ja nykyaikaisia ​​ylikulkuja. Tällaisten rakenteiden puuttuminen on Giresunin jätettä vastaan ​​tällä tavalla vain metallirahalla. Teimme kirjeenvaihdon tästä. Tämä prosessi aloitettiin ennen kuin hanke toimitettiin meille. Olemme aloittaneet oikeudellisen prosessimme tätä prosessia vastaan. ”
”Tämä ei ole pelkästään Giresunin ja Mustanmeren alueen yleinen ongelma, Başkan sanoi pormestarille Aksulle.” Tänään kaikilla Hopan ja Samsunin alueilla on samat ruma ylävartiot. Vanhukset ja vammaiset eivät voi käyttää näitä ylikulkuja ”.
Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar