Kiinan ehdotus Yhdysvaltojen ja Kiinan yhdistävän suurnopeusjunayhteyden rakentamisesta

Kiinan ehdotus Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen suurnopeusjunan rakentamisesta: yhdistävän linjan pituus on suunniteltu 13000 km.

Linja, joka alkaa Koillis-Kiinasta ja ylittää Siberian, ylittää Beringin salmen 200 km tunnelin meren alla. Kun junat kulkevat 350 kilometriä tunnissa, matkustajien on määrä kattaa reitin Kiinan ja Yhdysvaltojen välillä kahden päivän kuluessa.

Tämä on viimeinen neljästä pääprojektista Kiinassa. Ensimmäinen kolmesta muusta hankkeesta yhdistää Lontoon Kiinaan ja Itä-Siperiaan. Linja alkaa Lontoosta, kulkee Pariisin, Berliinin, Varsovan, Kiovan ja Moskovan läpi, jaettuna kahteen ja päättyy Kiinaan ja Siperiaan.

Toisen rivin on tarkoitus yhdistää Saksa ja Kiina. Tämä linja yhdistää Saksan Turkkiin ja Iranista, Turkmenistan, Uzbekistan ja Kazakstan tavoittaa Kiinaan.

Kolmas rivi yhdistää Kiinan lounaiskaupungin Kunmingin Singaporeen.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.