Asfalttijätteen kierrätyshanke allekirjoitettu

Asfalttijätteen hyödyntämishanke allekirjoitettu: Mevlanan kehitysvirasto tukee Selçuklun kunnan asfalttijätteen Selçuk -hankkeen kierrätystä. Mevlanan kehitysviraston pääsihteeri antoi hankintasopimuksen. Sen allekirjoittivat Ahmet Akman ja Selçuklun kunnanjohtaja, Ayhan Gürbüzer.
Seljukin kunnalla, joka haki Mevlanan kehitysviraston ehdotuspyyntöä kaupunkien infrastruktuurin kehittämisestä 2014ille ”Asfaltin jätteiden kierrätys” -hankkeella, oli oikeus tukea. Mevlanan kehitysviraston pääsihteeri antoi hankintasopimuksen. Sen allekirjoittivat Ahmet Akman ja Selçuklun kunnanjohtaja, Ayhan Gürbüzer.
Seljukin kunnan apulaiskaupunginjohtaja Ayhan Gurbuzer, taloudellisen tuen ohjelma ja hankkeen yleinen tavoite parantaa TR52-alueen paikallisia palveluja luomalla tarvittavat infrastruktuurit alueellisen kehityksen jatkuvuuden varmistamiseksi.
Hankkeen erityistavoitteena on varmistaa asfalttijätteiden talteenotto Konyassa, vastata alueen infrastruktuuriin ja ympäristöongelmiin kestävällä lähestymistavalla, tukea asianmukaisten ratkaisujen toteuttamista ja parantaa TR52-alueen elämänlaatua tukemalla ympäristöystävällisiä menetelmiä.
Gürbüzer totesi, että laitos, joka tulee olemaan ensimmäinen Konyan ympäristökeskusten kannalta, tarjoaa paikallista tukea alueen kestävälle kehitykselle hyödyntämällä maakunnassa tuotettuja asfalttijätteitä.
Gürbüzer sanoi: "Hankkeen ansiosta perustettava asfaltin talteenottolaitos parantaa fyysisen ja tietopohjaisen infrastruktuurin tasapainoa ja suojelun, kestävän ja vihreän kasvukonseptin käyttöä ja edistää paikallisen palvelun laadun parantamista yhteisestä ympäristöstä"
Mevlanan kehitysviraston pääsihteeri Ahmet Akman toivoi myös, että hanke hyödyttää Seljukin kuntaa ja aluetta.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.