Akçakoca, Perifeerinen tie ja Kylätietä käyttävä Road Patch Work on alkanut

Akçakoca, Ring Road ja Village Road Connection Road Patch Work aloitettiin: Akçakoca, Arabacı Village ja asfalttipaikkaan johtava tie alkoivat.
Asfalttimateriaalia tarjosi Düzce Special Administration ja vuosia sen jälkeen, kun Akçakoca Upper Neighborhood oli kulkenut, ja asfalttilaastarin välinen tie aloitettiin. Akçakoca kunnan töiden aikana ripuli muodostaa tien ympärysmitan reitin huononemiseen, Akçakoca-asfaltin päällystystyön osastoon kuuluvan henkilöstön ja ajoneuvojen käyttö erityishallintoa varten.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

tsaari 09
tsaari 09

Ostotarjous: Rautatyöt

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
Kohti 10

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Lokakuu 10 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.