Volvo FH16 Euro 6: n tilaukset aloitettiin (kuvagalleria)

Volvo FH16 Euro 6: n tilaukset alkoivat: Volvo FH16 Euro 6: n tilaukset aloitettiin. Volvo FH750in ensimmäiset Euro 3550 -versiot, jotka ovat maailman tehokkain kuorma-auto, jossa on 16 hp ja 6 Nm vääntömomentti, toimitetaan kesäkuun alussa.
Maailman tehokkain massatuotannon kuorma-auto, Volvo FH16, on ihanteellinen traktori raskaiden ja puunkuljetusten kuljettajille sekä nopeita kuljetustöitä, jotka vaativat erittäin korkean ajo- ja tehokkuuden. On mahdollista tilata uusi 750, 650 ja 550 hp, 16 litra ja uudet sukupolven moottorit, jotka täyttävät kaikki Euro 6-normit. Alhaisempien päästöjen lisäksi uudet moottorit tarjoavat korkeamman vääntömomentin alhaisilla kierroksilla, tehokkaamman jarrutuksen ja hiljaisemman toiminnan.
Kuorma-autot Volvo FH6 Euro 16 -moottorilla on sama kestävyys, sama polttoaineenkulutus ja samat teho-ominaisuudet kuin edellisellä, Astrid sanoo Astrid, Volvo Trucks Drivelinesin tuotepäällikkö. Tällä hetkellä kuljettaja pystyy kuitenkin ohjaamaan maksimivääntömomentin tasoa 900: sta tai 950 rpm: stä riippuen valittavasta moottorin tehosta. Tämän parannetun vääntömomenttikäyrän ansiosta asiakkaamme voivat myös parantaa polttoainetehokkuutta valitsemalla nopeamman takasuunnan vaihtosuhteen. "
Kaikissa moottoreissa on Volvon automaattivaihteisto I-Shift. 550 HP -versiossa voidaan valita valinnainen manuaalivaihteisto. Volvon VEB + -moottoripyörä on mahdollista lisätä kaikkiin moottorivaihtoehtoihin. Suurin jarrutusteho on kasvanut 2200 kW: sta 425 kW: ssa 470 kW: iin, mikä lisää turvallisuutta ja vähentää jarrupalojen kulumista.
Volvon insinöörit käyttivät myös jäähdytettyä EGR: ää (pakokaasujen pysyvä uudelleenkierrätys), jossa oli päivitetty järjestelmä pakokaasujen lopulliseen käsittelyyn, jotta saavutettaisiin alhaiset NOx-päästöt Euro 6 -vaatimuksissa. Uusi kaksivaiheinen turbo ei ainoastaan ​​auta EGR-sykliä, vaan myös tuottaa suurta tehoa. Moottorin pilotin ruiskutusominaisuus tarkoittaa sitä, että pieni määrä polttoainetta ruiskutetaan sylinteriin, mikä johtaa tasaisempaan paineeseen ja stabiilimpaan palamiseen.
Tiedot-ruutu
Volvo FH6 Euro 16ille
· Volvo D16K550 / 650 / 750: 6-sylinterinen dieselmoottori, jossa on kaksivaiheinen turboahdin, yläpuolinen nokka-akseli, neljä venttiiliä sylinteriä kohti ja yhteinen kiskon ruiskutus.
· Saatavana 750 hp (3550 Nm), 650 hp (3150 Nm) ja 550 hp (2900 Nm *)
· 5-prosenttiosuus pienempi hiukkaspäästö (PM) ja 50-prosenttiosuus alhaisemmista typen oksideista (NOx) kuin Euro 80
· Euro 6 FH16 voidaan tilata Euroopan markkinoilla
* Käsivaihteisto 2800 Nm.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

lokakuu 01

Hankintailmoitus: Riippumaton tarkastuslaitos hankitaan

Lokakuu 1 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 01

Hankintailmoitus: Olemassa olevien IS: ien korvaaminen Velimese Kapikule -johtojohdossa

Lokakuu 1 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 02

Tarjouspyyntö: Hanlı-Çetinkayan sähköistyslaitosten asennus

Lokakuu 2 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 02

Tarjouspyyntö: Maanvyöryn parantaminen Durak Bucak -asemien välillä

Lokakuu 2 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 08

Hankintailmoitus: Sentry Boxin rakentaminen

Lokakuu 8 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.