3 Turkin Hiihtoliiton. kohti tavallista kongressia

3 Turkin Hiihtoliiton. tavallista käytäntöä noudattaen: Hiihtoliiton Turkin pidetään huhtikuussa 19 3. selittää ehdokkuudestaan ​​puheenjohtajamaan tavallisten kongressi Erol edut, jos he tulevat työskentelemään suksen sanoivat haluavansa luoda uusi virstanpylväs Turkin.

Entinen MUSIAD: n perustajajohtaja Yarar, joka tuli yhdessä Erciyesin hiihtokeskuksen hiihtoklubien ja joidenkin valmentajien kanssa, antoi AA: n kirjeenvaihtajalle tietoja projekteistaan.

Hiihto, jonka tavoitteena on tuoda maan parempia kohtia osoittamaan, että hyöty on, sanoi:

"In hiihto tulimme toimistoon haluamme luoda uusi virstanpylväs Turkin. Haluamme avata uuden sivun Ski Federationille. Olemme tietoisia hiihto Turkin kehitys. Tavoitteenamme on kehittää voimakkaasti hallituksemme kanssa. Turkki, liittyi ihmiset 2014 4 Sotshin olympialaisissa hiihtoliitto. Tämä on kysymys, että Turkin talousarviossa osoitetaan erittäin huono tulos. 2018issa haluamme osallistua Korean talviolympialaisiin, joissa on hyvin suuri määrä urheilijoita. "

Turkin suurta ski matkailupotentiaali löytyi silmiinpistävää etuja "Tärkein tavoitteemme, kehittäminen hiihto Turkissa, varmistaa aluekehityksen suksen. Itävalta Jos saat miten 44 miljardia euroa Turkin olisi tehtävä ansaittu paikkansa talviurheilun maata matkailuyritykseksi kakku. Hyväksyttyämme teemme kovasti töitä hiihtomatkailun kehittämiseksi maassamme liittovaltiona.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 24

Tarjouskilpailuilmoitus: Horisontaalinen elinlinja ostetaan (TUDEMSAS)

Syyskuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
tsaari 25

Tarjouskilpailuilmoitus: Hissin sähkömekaaniset työt

Syyskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 25

Tarjouskilpailuilmoitus: Liukuportaat ja hissi Nazillin jalankulkijoiden alikulkupisteeseen

Syyskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 01

Hankintailmoitus: Riippumaton tarkastuslaitos hankitaan

Lokakuu 1 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 01

Hankintailmoitus: Olemassa olevien IS: ien korvaaminen Velimese Kapikule -johtojohdossa

Lokakuu 1 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.