Euraasian tunneli Istanbulin liikenteen helpottamiseksi

Euraasian tunneli Istanbulin liikenteen helpottamiseksi: liikenne-, meriliikenne- ja viestintäministeri Lütfi Elvan muistutti Istanbulin kuljetus- ja viestintäinfrastruktuurin tärkeydestä ja sanoi: El Tätä varten käynnistimme 80 miljardin liran investoinnin Istanbulin kuljetukseen.

Elvan, johon osallistui pääministeri Recep Tayyip Erdogan, Istanbul Bogazazin valtatietunnelin kaivaustilaisuus, hanke vähentää merkittävästi liikennettä Istanbulissa, hän sanoi.

Toteamalla, että Istanbulista on tullut yksi maailman tärkeimmistä keskuksista, Elvan huomautti teoksista, jotka tehtiin kaupungin liikenne- ja viestintäinfrastruktuurin lisäämiseksi maailman standardeihin, ja siksi he ovat alkaneet investoida 80 miljardia puntaa Istanbulin kuljetukseen.

Ei vain Turkissa, Marmaray raikuva maailmassa, kolmas silta, kolmas lentokenttä, suurnopeusjunien ja Istanbulin-Izmir valtatie projekti, kuten Kenenkään allekirjoitettu haltioiden, sanoi:

Iz Tästä lähtien me jatkamme heittämistä. Kunkin hankkeen taloudellinen koko on korkeampi kuin monien maiden kansalliset tulot. Nämä hankkeet ovat jälleen hyvin erityisiä ja tärkeitä insinöörihankkeita. Yksi näistä tärkeistä hankkeista on Euraasian tunneliprojekti. Tunnelinkone 4 on 120-metrin pituinen rakennuskorkeus, paino 3 bin 400 tonnia. Koneen asennus valmistui myös maan 40-mittarin alle

Elvan, joka on maailman kuudenneksi kaivoslaitoksen puristuslujuuden suhteen, on toinen maailmassa. Hän sanoi, että he pyrkivät tarjoamaan Istanbulin palveluksessa.

Elvan, joka jakoi tunnelin yksityiskohdat ja tekniset tiedot osallistujien kanssa, sanoi: eler pääministeri, haluaisin kiittää teitä siitä, että emme ole antaneet kansallista tahtoa vallankaappauspiirustajille tai heidän yhteistyökumppaneilleen, rohkaisemalla meitä ja asettamalla meille nämä hankkeet. Lisäksi haluan kiittää edeltäjääni Binali Yıldırımia, urakoitsijoiden yritysjohtajia ja työntekijöitä, jotka ovat osallistuneet suuresti liikennehankkeisiin ministeriön infrastruktuurin pääjohtajan henkilöstöön.

PROJEKTI TUOTTEITA 2,5 VUOSI!
Entinen liikenne-, meriliikenne- ja viestintäministeri Binali Yildirim, joka viittasi historialliseen aikaan, hankkeen korkea sivilisaatio saavutti yhteiskunnan tason, kaupungin, joka on saavuttanut korkean sivilisaation tason, hankkeen, joka on tuotu Istanbuliin.

Yıldırım sanoi, että pääministeri Erdoğan oli kertonut heille Marmarayn alkamispäivänä, muistutti heille, että ”Marmaraya ei ole riistetty vai ei, tarvitsemme veljen Marmaray Yıldırımille ja hän ilmoitti heille, että he olivat alkaneet työskennellä tällä järjestyksellä. Yildirim sanoi, että projektityö kesti 2,5-vuotta, ın Päätimme rakentaa Eurasia Road Tube Passage Marmarayn eteläpuolella. Rakentamisen aloittaminen, pääministerin kokousten vaiheet, jotka osallistuivat ajoittain, tulivat töihin tänään, Baş sanoi.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.