Presidentti Orhandanin tiukka seuranta julkisista investoinneista (kuvagalleria)

Presidentti Orhandan Julkisten investointien tiukka seuranta: Aziziye pormestari Muhammed Cevdet Orhan on seurannut tarkasti julkisia investointejaan piirissään. Aziziyen kunnanvaltuuston jäsen, joka oli projektin seuraaja MÜSİADin puheenjohtajakaudella. Hussein Bakr, jotka eivät voi jatkaa rakentamista Logistiikan Village puheenjohtaja Orhan havaintoja rakennusalalla, Turkin tasavalta rautateiden (TCDD), liiketoimintajohtaja Yunus sai tietoja urakointiyritys virkamiehet Yeşilyurt rakentamiseen liittyviä. Yesilyurt ja yhtiön virkamiehet pyysivät tukea toista vaihetta varten, presidentti Orhan, TCDD: n pääjohtaja, ja sanoi, että keskushallinto tekee aloitteita.

Vaalilupausten mukaan julkisten investointien seurannan mukaan piirikunta totesi myös, että uudet julkiset investoinnit presidentin Orhanin tuomiseksi, julkiset investoinnit piiriin lisäämällä ihmisten tiheyttä, alue edistävät kaupallisen toiminnan kehittämistä ja uusien työllisyysalueiden luomista.
KAUPANKÄYNTI JA VIENTI-TILA kasvaa enemmän

Pormestari Orhan totesi, että logistiikkakylä ei ainoastaan ​​tee Aziziyeä ja Erzurumia aktiiviseksi vaan myös alueen taloudeksi. ”Kaupan kehittämiseen vaikuttava logistiikkakylä nopeuttaa myös aluekehitystä. Nopeampi, turvallisempi ja kustannustehokkaampi kuljetus mahdollistaa kaupan ja viennin määrän kasvun. Tässä yhteydessä logistiikkakylä, joka on yksi tärkeimmistä hankkeistamme, on myös erittäin tärkeää, kun se tuo lisäarvoa kaupunki- ja työllisyysalueillemme. Ensimmäisen vaiheen ollessa täydessä vauhdissa, toinen vaihe käynnistyy sekä valtion rautateiden pääosastolla että hallituksellamme, jotta se voidaan aloittaa mahdollisimman pian. ”
LOGISTICS VILLAGE on suuri alueemme

Presidentti Orhan korosti, että Erzurum on alueen taloudellinen silta Turkin tasavallan ja sen naapurimaiden kanssa ja lisää, että kylän logistiikka ja sijoittajat Erzurumissa ja alueella avataan ulkomaille helpommin. Puheenjohtaja Orhan Erzurum Turkki logistiikan kylä muistuttaa 12 tehty, "Logistiikka kylä, on suuri merkitys alueemme. Kun tämä hanke, joka tekee Erzurumista taloudellisen sillan, on saatu päätökseen, sen hyödyt paljastuvat selkeämmin. Se tarjoaa merkittävän lisäarvon kaupungin taloudelle sekä luo uusia liiketoiminta-alueita ja mahdollistaa maakunnallemme uusien investointien saamisen. Kun otetaan huomioon alueemme työttömyysaste, investoinnit, kuten logistiikkakylä, ovat suuri hyöty maakunnallemme ja alueellemme. ”
ERZURUM LOGISTICS VILLAGE PROJECT

34 miljoonaa puntaa ja seuraavan marraskuussa valmistuneen logistiikkakylän 57'i rakentamisen osuus on määrä valmistua ensi vuonna. Logistiikkakeskuksia, joita pidetään nykyaikaisen tavaraliikenteen ytimessä ja jotka kehittävät yhdistettyjä kuljetuksia muiden kuljetusjärjestelmien kanssa, rakennetaan samanaikaisesti nykyaikaisen, teknologisen ja taloudellisen kehityksen kanssa. Erzurum Logistic Village -hankkeen puitteissa, joka on rakenteilla tuhatta neliömetriä kohden, rakennetaan monia kunnossapitoyksiköitä, hallinnollisia ja sosiaalisia tiloja, vartiotornia, lastaus- ja purkualueita sekä monia rautatieverkkoon liittyviä yksiköitä. Investoinnin päätyttyä 360 tuhatta tonnia kuljetuksia saavuttaa 150 tuhatta tonnia vuodessa. Logistiikan lisäksi tapahtuu myös rautaa, jauhoja, kontteja, keramiikkaa, elintarvikkeita, rehuja ja sotilasliikennettä.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.