AnadoluJet tapaa pieniä lapsia Kocaelin lasten festivaaleilla

AnadoluJet täyttää pienet koirat Kocaelin lasten festivaaleilla: AnadoluJet osoittaa arvonsa, jonka se antaa lapsillemme erityishankkeilla, joita se järjestää kaikin mahdollisin keinoin, nyt 23 - 26 järjestetään 6in huhtikuussa järjestettävässä kansainvälisessä lasten festivaalissa, koulutus- ja viihdemessuilla, jonka Kocaeli Metropolitan Municipality järjestää tämän vuoden huhtikuussa. osallistuvat. AnadoluJet, joka osallistuu festivaaliin AnadoluJetin lasten teatteri- ja simulaattoritapahtuman kanssa, tapaa satoja lapsia 23-maista…
Yleisön lentoyhtiö AnadoluJet valmistautuu tapaamaan lasten kanssa 23-huhtikuun kansainvälisen lasten festivaalin, koulutus- ja viihdemessujen, jonka järjestää Kocaeli Metropolitan Municipality, 26 - 2014 April 23.
Tänä vuonna teemana on Man Barış Manço ve, ja siihen osallistuu tuhansia lapsia 41ista eri maista, AnadoluJet Lasten teatteri ja lentosimulaattori antavat AnadoluJetille hauskaa.
AnadoluJet Lasten teatteri, joka on saavuttanut 155-lukion 87: n järjestämän 31-edustajan toistaiseksi näytelmällä ”Lampi Sihri Hezarfenin henkinen şimd, on esittänyt ensimmäisen esityksensä Kocaelin kansainvälisessä messukeskuksessa Grand Stage 24 huhtikuussa 2014. 11.00 tekee toisen esityksen huhtikuussa 25issa.
AnadoluJet kuljettaa Alâeddinia, kuvitteellista sankaria, Hezarfen Ahmet Çelebiä, joka on tärkeä hahmo Turkin tieteen historiassa, ja Nasreddin Hodja samaan vaiheeseen pelinsa kanssa, joka perustuu turkkilaisten vanhimpien elämään, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi yleismaailmalliseen kulttuuriin.
Lentosimulaattorin viihde…
Festivaalin puitteissa Boeing 737 -kone, joka on sama malli kuin simulaattori, tuo myös jännitystä tapahtumaan osallistuville lapsille ilma-aluksen käytön jännityksellä sekä esittelee erilaisia ​​Anatolian kaupunkeja simulaattorin kautta.
Yksityiskohtaiset tiedot AnadoluJet-lennoista ja yhteiskuntavastuuprojekteista löytyvät virallisilta verkkosivuilta www.anadolujet.com ja 444 2 538 -puhelukeskuksesta.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.