Ukraina - Venäjä voi lopettaa rautateiden retkikunnat

Ukrainan ja Venäjän rautatieliikenne voidaan lopettaa: Kommersant-sanomalehti kertoi, että Venäjällä saattaa olla ongelmia junien ylittämisessä Ukrainan yli kesällä.

Ukrainan valtion rautatietoimisto (Ukrzaliznitsya) lähetti kirjeen Venäjän rautatieliikennepalvelulle (RJD) ja pyysi, että kaikki maan alueen kautta kulkevat junaliput pysäytetään.

Kiova ilmoitti pyyntökirjeensä ristiriidasta Ukrainan ja Krimin autonomisen tasavallan välisten junien 2014-2015-vuoden aikataulussa. Venäjän valtion rautateille lähetetyn kirjeen allekirjoittivat Ukrzaliznitsyan matkustajahallinnon insinööri Evgeniy Dıhne. Sanomalehti lähde Ukrzaliznıtsya'nın tällaiset lausunnot ovat sähke ei vain Venäjän valtion rautateiden (RJD), mutta myös lähetetään Valko-Venäjän valtion rautateiden Office (BJD), hän totesi.

Korostettiin Venäjän valtion rautateiden osastoa, joka on sanomalehden lähde suhteessa Ukrainan puolella käydyssä keskustelussa esiin tulleeseen tilanteeseen.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.