10 ei luovuta Volvoa uudessa FH-sarjassa

Fir Liikenne ei luovuta Volvoa uudella FN 10 -sarjalla, joka on lisätty sen laivastoon: Firhin kansainväliset kuljetukset eivät ole rikkoneet perinteitä työskennellä Volvon kanssa 10in avulla vahvistamalla sen laivastoa 460 FH 4 hp 2XX2002 traktorilla. kasvattivat ajoneuvojen määrää 30iin.
1995: ssa perustettu korkealaatuinen, tarkka ja nopea huoltotapa, Firn Transportation, joka harjoittaa kylmäkuljetuksia Aasian ja Euroopan maihin, vahvistaa ja uudistaa laivastonsa Volvon kanssa. Työskennellessään Volvon kanssa sen perustamisesta lähtien Fir Transport on lisännyt ajoneuvonsa määrää laivastossaan maaliskuussa ostettuun 10 FH 460 hp 4X2 -kuorma-autoon.
Uusi FH-sarja, joka lisätään Firknofilikin laivastoon, joka harjoittaa kansainvälistä firgofirik-kuljetusta, on houkutteleva kuorma-auto, jolla on korkein kestävyys, korkea mukavuus ja turvallisuus, joka on tuotettu kovien pitkien maantiekuljetusten olosuhteisiin.
Toimitusseremonia, Volvo Truck -myyntitukiohjaaja, Ökkan Çelik, Bedirhan Orak sekä Volvo Truck -myyntipäällikkö Hakkı Işinat, Volvo Truck -yhtiön alueellinen myyntipäällikkö Devrim Karataş osallistuivat Köknar Taşımacılıkin nimeen. Orak, joka teki ensimmäisen puheenvuoron seremoniassa, sanoi: X Yrityksemme, joka harjoittaa kansainvälistä kylmäkuljetusta, on käynyt Volvo Trucksin kanssa 2002in jälkeen. On erittäin tärkeää, että alalla kuljetettavat tuotteet saavuttavat halutun osoitteen ajoissa. Siksi teemme työtämme terveellisemmin Volvo Trucksiin. Lisäksi pystymme hallitsemaan ajoneuvoja parhaalla mahdollisella tavalla polttoaineen kulutuksen ja Dynafleet-ajoneuvojen seurantajärjestelmän avulla. Jatkamme ponnistelujamme ja investointeja, jotta voimme parantaa alan tekemääsi eroa kasvattamalla ja kehittämällä liikekumppanimme Volvo Truckin kanssa. "
Volvo Trucksin toimitukset seremonian puolesta Oikeus lämmetä alueelle sanoi: "Jatketaan kuusen Liikenne, yksi johtavista Turkin kansainvälinen kuljetus logistiikka siirtyä suhteemme monta vuotta tämä on suurin toive. Kiitämme teitä Köknar Taşımacılıkin uusimman teknologian ja arvostetun laivaston uudistamisesta, jolla on 20in laivasto erityisesti uudesta FH-sarjasta. Toivomme, että yhteistyö jatkuu vuosien ajan.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.