Pääministerin kuvaus Etelä-Fast Train -linjasta

Pääministerin kuvaus suurnopeusjunavuorosta: pääministeri Recep Tayyip Erdogan, Osmaniye-ralli liitetään eteläiseen suurnopeusjunayhteyteen, josta ilmoitetaan lyhyellä aikavälillä.
Pääministeri Recep Tayyip Tayyip Erdoğan sanoi, että vietimme 186-triljoonaa kuljetukseen ja viestintään. Koulutuksessa vietimme 274 triljoonaa. Vietimme 218 triljoonaa metsä- ja vesitehtävissä. Vietimme 357 triljoonaa perhe- ja sosiaalipolitiikkaan. Vietimme 197 triljoonaa julkiseen asumiseen. Vietimme terveyteen 112-triljoonaa. Vietimme energian 185-triljoonaa. ”
Ak Party Turkissa Turkissa, joka liitetään eteläisen suurnopeusjunayhteyden Erdoganin, Konyan, Karamanin, Ulukislan, Mersinin, Adanan, Osmaniyen, Kahramanmarasin, Gaziantepin, Sanliurfa-hihojen kuvaukseen.
Erdogan sanoi: ”Aloitimme Karamanista tässä kalenterissa, kunnes 2023 on menossa. Allahin lähtiessä valmistamme lyhyellä aikavälillä eteläisen suurnopeusjunayhteyden ja sisällytämme Osmaniyen suurnopeusjunaverkkoon. Junat eivät päässeet pois Nurdağın rampista, koska Osmaniye'n rautatie tietysti rakennettiin 100in vuosien takia. Aikojen menettämisen, energian menetyksen, työvoiman menetyksen ja kuormituksen estämiseksi Fefzipaşa- Nurdağın välillä tehdään Bahçe-Nurdağı-variantti. Se on yksiosainen tunneli, 10 kilometriä pitkä. Lävistimme vuoret, vuoret. Uskokaa minua, laskemme kunnes tunnelin Turkissa, se ei ylitä määrää sormien, mutta nyt on tunneleita lähellä 100. Meistä tuli Ferhat, Ferhat. Olet söpö. Hän rakastui Ferhat iniriniin ja lävisti vuoret, ja me rakastuimme kansakuntaamme ja porattiin vuoristomme. Kahvi kulkee junia kulkevia autoja, jotka kulkevat Kahvin tunneleita virtaavilla vesillä.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.