Tukee 4.5 Miljoonan euron tukea Ab-Yalnızçamin hiihtokeskukseen

4.5 Miljoonat eurot EU: n tuki Yalnızçamin hiihtokeskukseen: 13 Miljoonaa euroa Ardahanille, jota peittävät mänty.

Uğurludağin talviurheilukeskusten kuvernöörin hiihtokeskus työn suuntaan nuoriso- ja urheiluministeriön ja kulttuuriministeriön tekemän työn seurauksena, talviurheilun matkailukeskus, julistettiin. Hotelli, 1.5 kilometriä hiihtohissiä ja laskettelurinteitä sekä Yalnızçamin 4,5: n talviurheilun matkailukeskus Euroopan unionin BROP-hankkeesta annettiin. Apurahan tukemana laskettelurinteessä rakennetaan 3-kilometrin katettu mökki-linja Yalnızçamin hiihtokeskukseen.

Kuvernööri Seyfettin Azizoğlu totesi, että Ardahan menee pitkälle talvimatkailuun Euroopan unionin tuella ja sanoi: iz Euroopan unionin arvioimamme hanke hyväksyttiin ja avustustuki hyväksyttiin. Ardahanin talvimatkailupotentiaali saa merkittävää vauhtia infrastruktuurin tuella. Näytämme kaikille, että Ardahan on kasvava ja kehittyvä keskus talvimatkailun kannalta. "

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.