Davraz järjestää hiihtomestaruuden

Davraz Ski Championship Host Make: Isparta Provincial direktoraatin Nuorisoasiain ja Sports Ski junior, Stars, nuorten mestaruussarja Turkki valmistautuu isännöimään tapahtumaan.

1-2in isännöi Isparta, joka järjestää alaikäiset, tähdet ja nuoret hiihtomestaruuskisat Davrazin hiihtokeskuksessa 11. maaliskuuta 2014. Hallituksen varajohtaja Ahmet Yildirim, nuorisopalvelut ja urheiluliiketoiminnan johtaja Fatma Ucarlar, hiihtoliiton virkamiehet, Ski Provincial edustaja Cengiz Kazaz ja valmentajat ennen mestaruutta ja sen jälkeen, kaikki suunnitelmat ja ohjelmat, joista keskusteltiin kokouksessa, jossa nuorisopalveluiden ja urheilun johtaja Murat Gevrek ”2014issa järjestämme toisen suuren organisaation, hän sanoi.

Crisp, imiz Junior, Stars, Junior Ski Championship 01-02 pidetään maakunnassamme maaliskuun ja 2014in välisenä aikana. Ennen alppihiihtoa ja pohjoista kurinalaisuutta pidettäviä mestaruuskilpailuja liittovaltion virkamiehet vierailivat maakuntamme hiihtokeskuksissa. Tänään olemme kuulleet täällä ennen mestaruutta ja puhuneet siitä, mitä on tehtävä

Maakunnissa ensin Champion Turkin ollessa jotta Davraz joka on kohtaus kovaa taistelua urheilijoiden Isparta hiihtokeskuksesta valmistumisen valmisteen 24 maakunnat 250 urheilijan kisa Alaikäiset, Stars, nuoriso- Hiihdon MM-kisat kaikki Ispartan ilmentävien että hän odottaa ihmiset Davraz Ski Resort Kaikki on Isparta. Me järjestämme enemmän organisaatioita

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.