Votorantim 100 investoi miljoonaan euroon suurnopeusjuniin

Pikajunat joka Votorantim 100 miljoonan euron investointi on tekemässä: ottaa yli vuosi sitten Cimporissa Votorantim tehdas Turkissa, otti 100 miljoonaa euroa uutta investointipäätökseen. Votorantim Çimennon toimitusjohtaja Tüzün 17 kertoi, että joulukuu ei vaikuttanut sijoituspäätöksiin.
Koska pää xnumx'n yksittäisten sementtitehtaistaan ​​Turkissa 2012 ja 6 Brasilian sementin jättiläinen Votorantim toimii valmisbetonin kasvien, uusia investointeja päätti lisätä xnumx'lik prosentin markkinaosuus. Votorantim Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Toimitusjohtaja ja varapuheenjohtaja Mustafa Şefik Tüzün kertoi, että 13 sijoittaa vuodessa 5 miljoonaa euroa. Tüzün “Tehtaamme sijaitsevat Keski-Anatoliassa. Teimme uuden sijoitustyön tähän suuntaan. Keski-Anatolia näyttää houkuttelevalta sijoituksilta. ” Tüzün kiinnittää huomiota mahdolliseen infrastruktuuri-investointeihin Turkissa hankkeissa "nopea juna kulkee tehtaan", hän sanoi.
Päätös 17 ennen joulukuuta
Tüzün kuvaava investointipäätökset he jakavat ylemmän johdon Votorantim "Votorantim ylin johto tulivat Turkista ennen joulukuuta 17. Jaoimme sijoituspäätöksen heidän kanssaan. Keskustelimme. Kysymysmerkkiä ei ole jäljellä. He vahvistivat, että tämä sijoitus olisi oikein. Olemme ymmärtäneet potentiaalia Turkki, sanoi oikeita investointeja. Tällä hetkellä tämä päättäväisyys jatkuu. Tällä hetkellä ei ole ketään, joka sanoisi "talouskriisi". On joitain huolenaiheita, mutta emme näytä siltä. Ehkä taantuma voi luottaa tulevaisuuteen Votorantim Turkin ", hän sanoi. Votorantim-kaupan johtaja Çağan Alpas osallistui kokoukseen ja toi esiin monia hankkeita, kuten suurten nopeuksien junahankkeita ja ydinvoimalaitosten rakentamista. Uz Haluamme säilyttää markkinaosuutemme 5-prosenttina.
Ryhmä tähti Turkissa
Votorantim n Tüzün 1 vuotta Turkissa, että "yritys, joka on johtava toimija kaikissa maissa, joissa Votorantim mennä. Turkki oli yksi maista, joissa hajoaminen vuonna vakavana Votorantim sijaitsee. 7-8 oli edellä Marokon markkinoita kuukausia sitten. Turkki astui eteenpäin. Meistä tuli ryhmän tähti joka kuukausi ”. Tüzün kertoi 780: lle, että he tarjoavat työtä ihmisille.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 24
Kohti 24

Tarjouspyyntö: Level Crossing Guard Service

Lokakuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.