Hayal Proje Çakırgöl Plateau -hiihtokeskus löytää elämän

Hayal Project Cakirgol Plateau -hiihtokeskus tulee elämään: AK Party Trabzonin varamies Faruk Nafiz Ozak, Cakirgolin matkailuhanke matkailuprojektin alusta lähtien on valmistumassa, hän sanoi. Özak sanoi: X Tien 3 km on kivetty. Nyt loput myydään huutokaupassa. Tämän jälkeen se on ministeriön rakennus-käyttö-siirto -mallin tai allokoinnin mukainen. ” Kun todetaan, että Çakırgöl-hankkeen tärkein pilari on tie, Özak sanoi, uz Olemme suorittaneet laboratoriotutkimuksia 7-vuosia varten. Turkki on yksi houkutteleva investointi keskus ", hän sanoi.

AK-puolueen varapuheenjohtaja Faruk Ozak Trabzon, Zigana Çakırgöl'den työvoima on täydentää matkailualan hanketta, hän sanoi. Özak totesi, että hän oli tehnyt tutkimuksia projektin suunnasta, jota kuvattiin unelmahankkeeksi ja sanoi, että X 3-kilometriä tiestä on päällystetty enemmän. Nyt loput huutokaupataan jälleen tänä vuonna. Toivon, että tie päättyy tänä kesänä. Kaikki infrastruktuurit ja suunnittelu ovat valmiita. Tämän jälkeen kulttuuri- ja matkailuministeriö voi olla rakennus-toimintamalli tai jakaminen. ”

YRITYS KAPPALEEN

Özak sanoi, että yhtiö pystyy tekemään köysiradan hissit ja sanoi: ”Meillä on pitkä matka Çakırgölin valmistumiseen. Mutta paras tapa on päästä tien loppuun. 2014in tie elokuussa tai syyskuussa päättyy kokonaan. Tarvittiin suunnitelmia. Ensimmäistä kertaa tasangolla hiihtokeskus Turkissa, näemme, että ylä- ja alaosan valmistaa sellaisesta mittakaavassa suunnitelman. Tätä ei ole muualla. Kun tie on valmis, voit jakaa. Jakaminen voi olla paikallinen, kansallinen tai kansainvälinen. Tässä suhteessa meidän on suunniteltava etäisyydet, jotka toteutamme perustamalla johdon.

AK-puolueen Trabzonin varapuheenjohtaja Faruk Ozak Trabzon-Gumushane -raja, Zigana-vuori 2504-korkeudessa Çakırgölin tasangolla on tarkoitus valmistua, hiihtokeskuksen polku valmistuu, hän sanoi. Özak sanoi, että he ovat suorittaneet laboratoriotutkimuksia 7: sta talvimatkailuun Çakırgölin tasangossa. Jos hiihtokeskuksessa on lumivyöryä, ei hiihtoa. Summa, tuuli ja kosteus on arvioitu ja päätetty toteuttaa tämä projekti. Tuuli, sumu, kosteus eivät ole siellä. Yleissuunnitelma tehtiin myös täällä. Çakırgöl on hiihtokeskushanke, joka on valmisteltu kaikenlaisia ​​infrastruktuurihankkeita varten. Hiihtokeskuksen sisällä on myös teitä. Hänellä on myös työtä. ”

VOITTAA KOSKEVA SIIRTYMÄMALLI

Özak sanoi, että he esittivät hankkeen kulttuuri- ja matkailuministerille Ertuğrul Günaylle 4 vuosia sitten, ja kansalaiset, jotka pyrkivät rakentamaan hiihtokeskuksen, jossa oli rakennus-käyttö-siirto -malli, esittivät tien alustavana pyynnönä. Toivon, että tie on ohi pian. Täällä on suuri kysyntä, kun tie on täysin valmis. Keskuksen köysirata ja tuolihissi ovat paljon parempia, jos yhden luukun rakentaminen jatkuu. Teemme työtä. Projektityöt jatkuvat nopeasti. Tutkimme mahdollisuutta hiihtää ympäri vuoden 5. Löysimme, että kaikki on käytettävissä. 2-vuosi on ollut tapa, jolla tarjous on ollut. 30 on käytetty lähes TL miljoonaan. Seuraan hanketta tarkasti. Myös kaavoitussuunnitelmat saatiin päätökseen. Nyt yritämme löytää sijoittajia hankkeeseen ”. Özak sanoi, että hiihtokeskuksen rakentaminen voisi tapahtua yksityishallinnon toimesta, mutta se ei ole kovin ralli, koska se vaatii suuria kustannuksia. Ei ole oikein odottaa yksityisen hallinnon tekemää paikkaa. Yksityinen sektori voi tehdä siellä helposti rakennus-käyttö-siirto -mallin. Yksityinen sektori voi suunnitella tämän paikan tarpeen mukaan. Sijoittaja tekee tämän suuressa määrin. Köysirata toteuttaa tuolihissit ”.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.