Erciyesin hiihtokeskus avasi kauden

Erciyes Hiihtokausi avataan: Erciyes Turkin suurta hiihtokeskuksissa, avasi kauden lunta öljyä viikonloppuisin.

Monet ihmiset Erciyes, hiihto ja kelkat nauttivat ilosta.Kayseri Metropolitan Municipality puheenjohtaja Erciyes Inc. Murat Cahid Cıngı, AA kirjeenvaihtaja, sanoi julkilausumassa Metropolitan kunnan vuonna 2005 Erciyes talviurheilun ja matkailukeskuksen projekti täysi nopeus. jatkoi ja sanoi, että joka vuosi avataan uusia palveluita, jotka avaavat hiihtokausi Erciyesin viikonloppuna. Cıngı arvioi kesäkauden investointi- ja rakennuskautena, sanoi, että he saivat talvella investointeja. Tänä vuonna 6-mekaaninen laitos tarjoaa enemmän palvelua, Erciyes 3 tuhanteen 400-mittareihin saapuvat hiihtovälittäjät nauttivat hiihtokorkeudesta, kun Cıngı sanoi: ”Tekir ja Hacilar kausi avattiin lauantaina ja sunnuntaina lumella. Lumiyksikkömme tuottavat lumen raiteille. Hiihtovieraat alkoivat hiihtää kelkkailla viikonlopun jälkeen. 3 tuhatta 400-metriä tulevina päivinä kiitotien tarjoavat palvelua hiihtäjille. Olemme suorittaneet kaikki kiitotien valmistelut, odottamassa turvaverkkoja. Kiitotien puoli on kraatteri, jota kutsutaan ”kulhoksi”. Mahdollisen onnettomuuden estämiseksi emme asettaneet kiitotietä käyttöön ennen kuin nämä verkot saapuivat. Raidan avaamisen myötä annamme hiihtoystäville ainutlaatuisen nautinnon. ”
- 1 miljoonaa 700 tulee lunta tuhatta neliömetriä kohti
Erciyes on tällä hetkellä luotu 100 kilometriä laskettelurinteitä, ja tällä viikolla on mahdollisuus hiihtää kaikilla raiteilla, joissa lunta odotetaan saatavana. Jokainen 30 tuhatta dollaria 150 tuhatta tuhatta neliömetriä 1-lumilautailulaitetta voi lunta.
Alueella sijaitsevan kiitotien alueen kaventaminen poistamalla vanha tuolihissi laajentamalla hiihtoaluetta, joka osoittaa Cıngın, sopivampi alue, jota kutsutaan gondoli-köysiradan linjaksi 10'ar ihmiset vievät viikonloppua ja sanoivat kantavansa vapaita kansalaisia.
Tuhannet 650-metriä pitkä ja Erciyes'teki 25,5-kilometrin mekaanisen tehtaan kokonaispituus osoittavat, että Cıngı, Erciyes Winter Sports and Tourism Center -projekti valmistuu 200-kilometrien pitkän kiitotien päätyttyä Erciyesissä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.