Japanin pääministeri: nouseminen Tokiosta, siirtyminen Istanbuliin ja valmentaminen nopean junan unelmasta Lontooseen

Japanin pääministeri: nousee Tokiosta, siirtyy Istanbuliin, unelma suurnopeusjunasta Lontooseen koordinoi yhdessä: pääministeri Shinzo Abe, joka puhui Marmarayn avajaisissa, sanoi: Lontoo Nouse Tokiosta ja siirry Istanbuliin Kuvittele unelma suurnopeusjunaverkosta matkan varrella
Pääministeri Shinzo Abe puhui Marmarayn avajaisissa: "Nouse ylös Tokiosta, mene Istanbuliin, unelma suurnopeusjunasta, joka kulkee Lontoosta yhdessä", hän sanoi.
Liikenne, liikenne- ja viestintäministeri Binali Yildirim, Romanian pääministeri Victor Ponta puhui Marmarayn avajaisjuhlan jälkeen. Ponta huomautti, että hän oli hyvin iloinen todistamassa historiallista hetkiä Romanian kansan puolesta, Ponta huomautti, että Eurooppa ja Aasia sulautuivat tällä kertaa rautatieliikenteeseen, ıklık Tämä on todellakin historiallinen saavutus. Puhumme täällä valtavasta hankkeesta, ja valtava projekti tapahtuu valtavien kansojen ja valtavien johtajien kanssa. Mielestäni kaikki Euroopan pääministerit haluaisivat olla vastuussa suuresta hankkeesta. Yhdistät jälleen Euroopan ja Aasian. Kiitos teille, nämä kaksi maanosaa ovat yhdistyneet tässä uudessa maailmassa. Oletan, että parempi päivä tällaiselle juhlalle olisi ollut mahdotonta. Tänään on tasavallan päivä, onnittelut teille, Bugün sanoi.
Japanin pääministeri Shinzo Abe, joka tuli palkintokorokkeelle, sanoi: Japonya Olemme hyvin tietoisia haasteista, joita teille koitte Aasian itäosilta, joilla on Aasian historiallisia perinteitä. Toivon ikuinen hyvinvoinnin ja onnellisuuden Turkin ja sen ihmisiä. 90 tasavalta. 1.5-vuosisadan vuosipäivä on vihdoin totta. Kiitän teitä vilpittömästi. Kun tapasin Erdoğanin toukokuussa, Tokio ja Istanbul kilpailivat olympialaisista. Lupasimme, että häviäjä voittaisi voittajan, jos hän voitti. Pääministeri Erdogan tuli minulle ennen päätöstä järjestää olympialaiset Tokiossa ja halasi minut juhlimaan. Tuohon aikaan olin syvästi vaikuttunut rohkeudestasi ja ystävyydestänne. Tämä on aika juhlia pääministeri Erdogania. Tämän vuoden toukokuussa pääministeri kertoi Marmaray-hankkeen tärkeydestä ja pyysi minua osallistumaan avajaisiin. Minulla on kunnia olla täällä tänään. Koska olen pitänyt lupaukseni pääministerille ", hän sanoi.
Abe, koko maailma, mukana projektissa todettiin, että edellä mainittujen Turkin ja menestys Japanin "voidaan käsitellä kartoittaa ja sukupolvien kiittää vielä kerran Turkkiin Japanin kumppanina hankkeessa, jää historiaan, maine ja japanilaiset yritykset ovat valinneet. Mennään vain ylös Tokiosta, ylitämme Istanbuliin ja unelmoimme suurnopeusjunaverkosta, joka kulkee aina Lontooseen asti. Nyt Turkin kanssa, jolla on vahva Japanin talous on gxnumx'n kaksi ystävällinen maissa. Strategisina kumppaneina toukokuussa olemme sitoutuneet syventämään maidemme välistä yhteistyötä ja työskentelemään yhdessä maailman puolesta. Japani on maailman työtä rauhan ja vakauden Aasiassa ja Turkissa, kaksi siipeä. 20in vuotuinen unelma, joka tapahtui tänä vuonna, kun astuin Istanbuliin, jossa yhdistyvät itä ja länsi, tällaiset ajatukset ovat aina olleet mielessäni, X sanoi.
Vieras pääministeri päätti puheensa sanomalla, kiitos teille turkkilaisesta. Ministeri Binali Yildirimin puheenvuorot vieraileville pääministerille Sultan II. Ensimmäinen Marmaray-hanke, jonka Abdülhamit Han valmisteli 1881issa, esitettiin luonnoksella.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.