Yavuz Sultan Selimin silta numeroilla

Ota yhteyttä Yavuziin suoraan
Ota yhteyttä Yavuziin suoraan

Yavuz Sultan Selim -silta lukuina: 2015, joka on tarkoitus ottaa käyttöön 3: ssä. Bosphorus-silta sijaitsee Odayeri-Paşaköy-osassa Pohjois-Marmaran moottoritiehanketta. Sillan rautatiejärjestelmä kuljettaa matkustajia Edirnestä Izmitiin. Integroitu rautatiejärjestelmä Marmaray ja Istanbul Metro kanssa,


4,5-moottoritie maksaa miljardia puntaa

4 29 Toukokuu 2013 laskettiin valtion henkilöstön osallistumisella valtatien ja sillan pohjaan, mikä maksaisi puoli miljardia puntaa. Hankkeelle luodaan moottoritie- ja yhdysteitä 115,9 kilometriä, risteysvarret yhteensä 48,3 kilometriä, joiden kokonaismäärä on 164,3 kilometri 490 tuhat hehtaaria tien käytäviä. Projektissa, jossa 65-viadukti sijaitsee, rakennetaan 7-tunneleita. Ekologisia siltoja rakennetaan eläinten kulkemiseen metsään, jossa villieläimet jatkuvat. Projektin odotetaan valmistuvan 29: ssä toukokuussa 2015, pääministeri Tayyip Erdoganin neuvotteluissa urakoitsijoiden kanssa avajaisissa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar