Kabataş Bağcılarin raitiovaunulinja

kotimaan trambus
kotimaan trambus

Raitiovaunulinja Kabataş Bağcılarin raitiovaunulinjaan: Kabataş-Bağcılarin raitiovaunulinjaa ei voi käynnistää 09.30ista sähkökatkoksen vuoksi. Kansalaiset menevät työpaikalle menemällä alas metrobus-raitiovaunulla, minibussilla ja menivät taksille. Käytännön ratkaisu luotiin uhreille ja Istanbulin suurkaupungin kunnan linja-autot tulivat esiin.

Kabataş-Bağcılarin linja keskeytettiin sähkökatkoksen vuoksi. Sähkökatkoksen vuoksi CevizliViinitarhan ja ankkurin välillä ei voitu tehdä retkiä. Matkustajat saapuvat Bagcilar-suuntaan CevizliViinitarhassa Kabatas tuli alas ankkurin suunnasta.

Kansalaiset menevät työpaikalle menemällä alas metrobus-raitiovaunulla, minibussilla ja menivät taksille.

BUS TO TRAMVAY

Bağcılarin ja Kabataşin välisen raitiovaunulinjan Pazartekke-pysäkillä 09.30-linjat rikkosivat katetrilangan, joka tarjosi raitiovaunua energialle. Istanbul Transport Inc: n huoltoryhmät, jotka liittyivät kohtaukseen, menivät katkenneeseen lanka- ja haravointipylvääseen, pysäyttivät lennot. Sekä Bağcılarille että Kabataşille ei ollut raitiovaunupalvelua.

Matkustajat raitiovaunulla ajoneuvoista, metrobus, dolmus ja menivät takseihin. Raitiovaunupysäkille meneviä kansalaisia ​​ohjasi vartijat muille julkisille liikennevälineille.

Expeditionit 10.00-tuntia Cevizlija Kabataşin ja Çapan välillä. Topkapın ja Pazartekken käyttö pysähtyy CevizliNiille kansalaisille, jotka haluavat päästä viinitarhaan ja ankkuripysähdyksiin, tuli Istanbulin suurkaupunkiseudun bussit.

Kansalaiset, jotka haluavat käyttää tätä reittiä, siirrettiin bussilla raitiovaunulinjalla. Raitiovaunupysäkillä katsotut bussit, joissa oli paljon kansalaisia, loivat mielenkiintoisia kuvia.
Tiimit jatkavat työtä epäonnistumisen poistamiseksi.

Istanbulin raitiovaunukartta:

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar