Ostotarjous: 8-mittareiden suurten siltojen kunnossapidon ja korjauksen rakentaminen

8-mittarin suurten siltojen (Malatya-Çetinkaya Line 53 -teiden kunnossapito- ja korjausosasto) huolto- ja korjaustyöt
TURKISEN VALTIOIDEN RAUDENJÄRJESTELMIEN (TCDD) YLEINEN DIREKTORAT 5. ALUEELLINEN OMAISUUS JA RAKENTAMINEN

Malatya-Çetinkaya-linja: 53-teiden kunnossapito- ja korjausosasto 8-mittarin suurten siltojen kunnossapito ja korjaus tehdään tarjouskilpailulla julkisia hankintoja koskevan lain nro 4734 19 artiklan mukaisesti. Yksityiskohtaiset tiedot tarjouksesta annetaan alla.
Tarjouksen rekisteröintinumero: 2013 / 87937
1 Hallintojohtaja
a) Osoite: INÖNÜ NEIGHBORHOOD STATION STREET 44070 MALATYA MERKEZ / MALATYA
b) Puhelinnumero ja faksinumero: 4222124800 - 4222124820
c) Sähköpostiosoite: 5bolgeinsaatihale@tcdd.gov.tr
ç) Tarjousasiakirjan Internet-osoite löytyy osoitteesta https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-Rakennustyöt
a) Laatu, tyyppi ja määrä: Yksityiskohtaiset tiedot tarjouksen luonteesta, tyypistä ja määrästä löytyvät EKAP: n (Electronic Public Procurement Platform) tarjousasiakirjaan sisältyvästä hallinnollisesta eritelmästä.
b) Sijainti: MALATYA
c) Aloituspäivä: 5-päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamispäivästä
työpaikan toimitus alkaa.
d) Työn kesto: 120 (CENTURY DAY) on kalenteripäivä paikan toimittamisesta.
3- Tarjous
a) Sijainti: İNÖNÜ MAH. STATION CAD. TCDD 5. ALUEELLINEN DIRECTORATE MALATYA
b) Päivämäärä ja kellonaika: 02.08.2013 - 09: 30

määrittely

Verkkosivuillamme julkaistut tarjouspyynnöt ovat vain informatiivisia eivätkä korvaa alkuperäistä asiakirjaa. Alkuperäinen asiakirja on voimassa julkaistujen asiakirjojen ja alkuperäisten tarjouspyyntöasiakirjojen välisten erojen osalta. Lähde on virallinen lehti, päivittäiset sanomalehdet, julkisten laitosten ja organisaatioiden verkkosivut.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.