Venäjä täyttää nopean junan

Venäjä täyttää nopean junan
Venäjän ensimmäinen suurnopeusjunayhteys Moskovan-Kazanin ja Moskovan-Adlerin välillä päätettiin asettaa. Hankkeen myötä 2018 päättää, että 11,5 lasketaan nyt 3,5-tuntiin Moskovasta Kazaniin, joka kestää tuntia.

Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasi Sotšin merenrantakaupungissa nopean rautatieliikenteen kehittämisen maassa. Kokouksessa päätettiin, että Venäjän ensimmäinen suurnopeusjunayhteys sijoitetaan Moskovan - Kazanin ja Moskovan - Adlerin väliin. Hanke, jonka 2018 aikoo toteuttaa, vähennetään Moskovasta 11,5-tuntiin Kazaniin, joka tällä hetkellä kestää 3,5-tuntia.

Putin: "Liput pitäisi olla halpoja"

Putin, valtion ja potentiaalisten sijoittajien suurten nopeuksien linjojen venäläinen johtaja, antaa hyvän laskennan hankkeesta saatavista eduista ja selkeästä rahoitusjärjestelmästä, hän sanoi. Venäjän presidentti, lippujen hinnat olisi luotava yleisölle, hän lisäsi.

Venäjän rautateiden liiketoiminnan johtajan Vladimir Yakuninin mukaan suurnopeusjunahanke maksaa noin 30 miljardia dollaria. Valtion panos hankkeeseen määritettiin 21-miljardina dollarina. Yakunin sanoi, että jotta lipun hinnat pysyisivät halpina toiminnan aikana, hanke tarvitsisi valtiontuesta noin $ 1 miljardia dollaria.

Alustavien arvioiden mukaan nopeiden junalippujen hinnat voivat vaihdella 25-dollareissa ja 250-dollareissa.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.