Yavuz Sultan Selimin silta | 3. silta

Yavuz Sultan Selimin silta: presidentti Gül 3. Kuten selitetään sillanrakennustilaisuudessa, 3 nyt. Istanbulin siltaa kutsutaan Yavuz Sultan Selimin sillaksi. 3. Bosphorus-sillan ja pohjoisen Marmaran moottoritien hankkeen uraauurtava seremonia pidetään presidentti Abdullah Gülin, parlamentin puhemiehen Cemil Çiçekin ja pääministerin Recep Tayyip Erdoğanin ja joidenkin ministerien kanssa.

Seremoniassa puhuessaan pääministeri Erdogan sanoi: ”Tietenkin tänään, 29 toukokuu. 560 että Fatih Sultan Mehmet sulki pimeän ajan ja valloitti Istanbulin. Olemme yhdessä teidän kanssanne vuosipäivänä. Haluaisin käyttää tätä tilaisuutta pahoittelemaan upeita sulttaanin komentajia, jotka taas valloittivat Istanbulin. Jumala levätä sielunsa. Fatih sanoo; ”Temppu on työntää kaupungin rakennetta; Fâh Fatih Mehmet, joka oli Ottomanin valtakunnan sulttaani, joka pudisti maailmaa, halusi sanoa, että tärkein taito oli rakentaa kaupunkeja ja voittaa ihmisten sydämet.

Kirjoitamme historiaa edelleen inspiraationa menneisyydestämme. Seitsemän teosta Istanbulissa puhuu hänestä maailmasta. Emme enää näe raskaita ajoneuvoja Istanbulissa. Tämä silta on myös silta, jolla on ympäristönsuojelun piirteet. Toivon, että se olisi jo hyvä. Kolmas lentokenttä, joka huutokaupataan, mainitsee itsensä maailmassa. Kuuntelen televisiota aika ajoin, että "paljon puuta leikataan" he sanovat, etteivät he tiedä, missä se on tehty. Näyttää siltä, ​​että hän lähti sodasta. 5-viljan raita on nykyaikainen lentokentällä. Kaksi lentoasemaa ei riitä Istanbuliin, kuuntelemme matkustajien valituksia. Uusi tarjous pidetään. Hän on Kanalİstanbulin tarjous. He puhuvat paljon tästä. Tarvitsetko asuntovaunua tiellä.

Meillä on asioita. Yhdistämällä Mustanmeren Marmaraan sallimme raskaiden tonnistolaivojen kulun. Emme aio vetää väestöä Istanbuliin, vaan tehdä suunnitelmia asettua väestöä näihin paikkoihin. Katso Marmaray 29 avautuu lokakuussa. Hieman etelään kahdesta putkesta kurkun alla, ja sitten autot kulkevat jälleen. Onko heidän mielensä tällaisia ​​investointeja? Alsa olisi tehnyt sen jo. En sano, että toinen askel on Yassin saari. Siellä Mendere teloitettiin. Päätös tehtiin siellä. Kaksi ministeriä samalla tavalla. Nyt saamme tämän saaren ja Sivria vieressä demokratian ja vapauksien muistomerkin.

Valmistelemme uutta tarjousta Golden Hornissa. Emme tuota sanoja, tuotamme liiketoimintaa. Mitä teet Gezi-puistossa, olemme tehneet päätöksemme ja herätämme siellä historiaa. Annamme tilaa niille, jotka haluavat istuttaa puita.

Tällä hetkellä sillat työskentelevät kapasiteetilla kaksi ja puoli kertaa, ajanhukkaa. Yritämme rakentaa tulevaisuutta Turkin URL. Se on mallin projekti maailmalle. Olemme suuri kansa. Jokainen projekti pidetään Istanbulissa lisäävät Turkin arvovaltaa. Marmaray lopettaa vuosisadan hankkeen. 29 avataan lokakuussa.
Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar