Rautatieteen uutiset | Ray-uutiset | Ray Tender | rautatie Turkki

Rautateiden uutiset, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen uutissivustolla Ray Haber 31.12.2012 1 juhlii ikää. 11 on ylpeä voidessaan tarjota sinulle keskeytymätöntä palvelua yli 10.000-uutisten, 10in vuosittaisen rautatietuutiston, 3000-yrityksen tiedot ja ajantasaiset uutiset.
Turkki rautatiemarkkinoille lähes 1 vuotta sitten saavutimme tavoitteen 70%. Seuraava tavoite saada aktiivinen osa puolesta muihin raideliikenteen järjestelmät maailmanmarkkinoilla Turkki. Englanti käännös raillynews yhteistyössä RayHaber Yakidna on mukanasi painettuna julkaisuna.
Özen Media -konsernina, joka on ryhtynyt tiukkoihin askeleisiin kohti rautatien aikakauslehteä, annamme pian tietoa Ray Haber -lehdestämme, joka julkaistaan ​​kerran kuukaudessa 2issa.
Tarjouksia ja tarjouskilpailun tuloksia on mahdollista seurata sivustossamme, jossa voit seurata kaikenlaisten rautatiejärjestelmien uutisia kansallisilla ja kansainvälisillä alustoilla. 1 alkaa kokeilusta 2011 joulukuussa RAYHABERon nyt alan ensimmäinen numero, jonka sisältöä rikastetaan joka päivä!

Pääministeri Erdogan ilmoitti aikovansa tuoda 2023in nopeita junia 29-kaupunkiin ja lupasi rakentaa 10 tuhat kilometriä rautateitä tänä aikana. 45 on kaikki mitä etsit tässä suuressa teollisuudessa, jonka on tarkoitus investoida miljardiin dollariin RAYHABERLöydät.
2 toimii tällä alalla Turkissa ja ulkomailla yli tuhat yritystä indeksoituna sivuillemme. Jos haluat mainostaa yritystäsi tehokkaammin, ota meihin yhteyttä:
Puh: + 90 224 441 0 414
Faksi: + 90 224 441 0 818
viestintä @rayhaber. com




Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar