Tänään historiassa: 7 syyskuu 2011 Orient Expressin vuosi syyskuussa

7 syyskuu 1871 Belgian yritys voitti Haydarpaşa-İzmirin rautatien rautatien ostotarjouksen linjan vetureista ja vaunuista.
7 syyskuu 1939 Euroopan rautatieliikenne avataan uudelleen.
7 Syyskuu 2011 Orient Express, joka aloitti kampanjansa joka vuosi syyskuussa, lähti Pariisista 2-syyskuussa 2011. Orient Express, Wien, Budapest, Sinai, Bukarest ja Varna kulkevat Istanbuliin Sirkeci Gar'aan.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.