Yavuz Sultan Selimin sillan reittikartta

Kartta Yavuz Sultan Selim Koprusu Guzergahi kartta
Kartta Yavuz Sultan Selim Koprusu Guzergahi kartta
 1. Yavuz Sultan Selimin sillan reittikartta: Kolmas Istanbuliin rakennettava silta ja tiet, joille yhteys- ja yhdys tiet kulkevat, on määritetty. 1-440-tiedostonumero ”North Marmara Highway Plan ı hyväksyttiin Istanbulin metropolialueen kunnanvaltuustossa 1 / 25.000-suunnitelma-asteikolla viime vuoden elokuussa. Syyskuun alussa keskeytetty suunnitelma keskeytettiin lokakuun alussa. Valtatien poistumispaikat ja yhdysväylät, joilla on suuri merkitys niiden alueiden maanhintojen suhteen, joihin ne sijaitsevat, ovat kuitenkin huomanneet. Itse asiassa kansalaiset eivät tienneet paljon asiasta. On kuitenkin todettu, että kiinteistövälittäjät, etenkin maanvälittäjät, ovat jo aloittaneet aloitteita näillä alueilla.

ANATOLIAN SIDE

Hyväksytyn suunnitelman mukaan kolmas kehätie alkaa Gebze Şekerpınar Balcıkista. Akfırat Tepeören ja Kurnaköy kääntyvät lähelle tien kääntymistä, Sultanbeylin metsäalueet liikkuvat. Sen jälkeen, kun ne kulkevat uivan ja Alemdağ-metsän viereisten alueiden läpi, saapuu. Beykoz İshaklı on yhdistetty kolmanteen sillaan Paşamandıran, Rivan ja Poyrazköyn jälkeen.

EUROOPAN SIDE


Tie, joka yhdistää Euroopan puolelle kolmannen Bosphorus-sillan, kulkee Uskumruköyn ja Demirciköyn kautta Garipçen jälkeen ja saapuu Belgradin metsiin Arıköyn taakse. Kun viereiset Odayeri- ja Ağaçlı-kylien alueet ovat valmiita, se ulottuu Hadımköyyn Tayakadınin ja Baklalın lähellä. Sitten Büyükçekmece-järven pohjoispuolella, Çatalca İnceğizin kenttien läpi, Silivri Gazitepeen rakennettava kolmas lentokenttä kulkee tangentiaalisesti ja päättyy TEM Highway Kınalın poistumiseen.

Hinnat uudella moottoritien reitillä

 • Village Land (m2) hinta
 • Poyrazköy 80 on 120
 • Alibahadır 60 -80
 • Pyyhe 120 - 150
 • Bozhane 70 -100
 • Järvi 70 -100
 • Isaac 130 -150
 • Republic 80 -100
 • Hüseyinli 80 -100
 • Sırapınar 90 -120
 • Nişantepe 500 - 600
 • Paşaköy 500 on 600
 • Sancaktepe 700 - 1.400
 • Kurnaköy 50 on 100
 • Akfırat 180 - 250
 • Slime 100 - 150
 • Alemdağ 1.000 - 1.500

YHTEYSTIEDOT

Pohjois-Marmaran moottoritie, joka on suunniteltu helpottamaan liikennettä, arvioi väistämättä joitakin alueita Istanbulin molemmin puolin. Asiantuntijoiden mukaan erityisesti uuden valtatien poistumispisteiden läheisyydessä tehdään alueella palkkio. Tepeören Akfırat on Gebze Şekerpınarin sisäänpääsyn ja poistumisen jälkeen juuri rakennetun moottoritien ensimmäinen poistumispaikka. Toinen lähtöpaikka Akfiratissa on Istanbul Parkin tie, jossa F1-kilpailuja pidetään.
Uuden moottoritien kolmas poistumispaikka on suunnitteilla Sultanbeylin Mevlana-korttelin lähellä. Anatolian puolen viimeinen poistumispaikka rakennettiin Alemdağin ja Çekmeköyn välillä ileessä moottoritielle.
Pohjois-Marmaran moottoritie on myös poistumassa Çatalcasta. Moottoritien lopullinen poistumispaikka on hyvin lähellä kolmatta lentokenttää, joka rakennetaan Silivri Gazitepeen. Uusi valtatie liittyy TEMiin Kınalın kanssa.

EXPRESS ROADS

Kaksi pikayhteyttä suunnitellaan Anatolian puolelle Pohjois-Marmaran moottoritien ja TEM: n välillä. Ensimmäinen pikaliikenneväylä rakennetaan Sultanbeylin läheisyyteen heti Kurtköyn ohittamisen jälkeen. Toinen pikaliitäntä alkaa Ümraniyen vankilasta ja kulkee Alemdağin, Taşdelenin ja Çekmeköyn kautta.

Euroopan puolella on kaksi nimenomaista yhteyttä. Kolmannen sillan ylittämisen jälkeen Karaağaç ja TEM Mahmutbey -maksut rakennetaan pikayhteyden kautta. Büyükçekmece-järven lähellä sijaitsevaan kohtaan rakennetaan pikaliitäntä Pohjois-Marmaran moottoritien ja TEM: n välille.

KAĞITHANE-NAKKAŞ ROAD

Kağıthanen ja Nakkaşin välille suunnitellaan uusi tapa. Välimatka, joka alkaa İSKİ: n pääosaston Kağıthanessa, on yhdistetty Pohjois-Marmaran moottoritielle Nakkaşista Büyükçekmece-järven takana Sazlıçeşme Dam -järven ja Hadımköyn takana, Küçükçekmecen takana Gazi-korttelin ja Başakşehirin kautta. Habibler ja Sultancifliği'ye tämä yhteysyhteys tie Küçükçekmece, Bahçeşehir'e, Hadımköy'e tuotettiin. Sitten se oli kytketty TEMiin Hazerfenin lentokentän lähellä.

ROAD JA ROAD

Pohjois-Marmaran moottoritien Kınalı-Balcıkin päälinjan pituus on 141 kilometriä. Line 54 kilometriä Istanbulin Aasian puolella. Euroopan puolella olevan linjan pituus on 86 kilometriä. Kolmannen sillan pituus meren yli on tuhat 377-metriä. Nakkaşin ja Kağıthanen välisen tien välinen etäisyys on 38 kilometriä.
Çekmeköyn ja Ümraniyen vankilan välisen suoran yhteyden pituus on 13.6 kilometriä. Çekmeköy äänestys 2 bin 423, Kurtköyn osallistuminen 735, Formula turnout bin 744, Sancaktepe bin 704 ja Slime osallistuminen on tuhat 500 metriä pitkä. Atatürkin lentokentän pituudet ja uuden valtatien Başakşehirin kiertomatka ovat yli 15-kilometriä. Silivri 2 151, 6 tuhat 76, Elm-äänestys 8 tuhat 184, Bahçeşehirin osallistuminen 5 tuhatta 200 ja İkitelli äänestys 6 tuhat 152 metriä pitkä.

Houkuttelevat alueet Euroopassa

Asiantuntijat, Pohjois-Marmaran moottoritien ensimmäinen vaihe olisi sijoitettava poistumispaikkoihin. Kun Kınalı-risteys sulautuu TEM: ään Euroopan puolella, ensimmäinen sulkeminen Gazitepen kylästä, joka ilmoitetaan rakennettavaksi Silivriin, tuo nopeasti arvoa alueelle. Myös Gazitepen läheisyydessä sijaitsevia Alipaşan, Fenerköyn, Ortaköyn ja Kadıköyn maita hyödynnetään.

Toinen poistuminen uudesta moottoritieltä on yhdistetty Çatalcan keskustaan. Koska kylät ovat vesipiirissä, ei ole kaavoituslupaa. Vaikuttaa kuitenkin väistämättömältä, että Çatalcan keskustan lähellä olevat maat saavat palkkion. Kiinteistönvälittäjien mukaan Çatalca-uloskäynti ansaitsee ne, jotka investoivat Hadımköyn ja sen lähialueiden maille. Lähin poistuminen Istanbulista on Eyüp ja Gaziosmanpaşa, jotka mahdollistavat Ağaçlın, Odayerin, Çiftealanin ja Kısırkayan maa-alueiden arvioinnin. Jälleen tällä alueella, kuten Demirciköyn ja Zekeriyaköyn alueella, maksetaan palkkio. Pohjois-Marmaran moottoritie, Gaziosmanpaşa ja ympäröivä alue tarjoavat kehitystä.

Anatolian houkuttelevat alueet

Elmadağin ja Çavuşbaşın paikallisyhteydet, jotka rakennetaan Pohjois-Marmaran moottoritien ja TEM: n välille Anatolian puolella, antavat lisäarvoa Çekmeköyn ja Taşdelenin maille. Soulanbeyli Sancaktepen ja Kurnaköy'dakin maalla olevat poijut ja uloskäynnit saavat palkkion. Istanbulin puiston poistuminen, jossa F1-kilpailuja pidetään Anatolian puolella, arvioi myös Akfıratin ja Tepeörenin maita. Tien alkupiste, erekerpınar, näyttää lisäävän teollisuusmaan hintoja.

SİLİVRİ STILL HAVE POTENTIAL

10 ja 60 neliömetriä kenttiä Silivrin kylissä vaihtelevat 75: n ja 250: n välillä. Saimme tietää, että 40 miljoonaa puntaa pyydettiin alueelle 1.6 acres Gazitepe. 150-hehtaarin alueella 9 on arvoltaan miljoona puntaa. Vuonna Fenerköy, 3 hehtaarin maa, joka on ominaisuuksia kentän tien edessä, 100 tuhat puntaa. Pyydetään 14.5-hehtaarin suuruista maata, jotka ovat samansuuntaisia ​​Fener 450: n tuhatta kiloa. Alipaşassa 2.8-hehtaarin suuruisia kenttiä, joissa on julkisivut Kınalı-tietulleihin, myydään 175-tuhatta kiloa. 2, 125-hehtaarin maa-alue, jolla on äänestysprosentti ja valtatie edessä Alipaşassa, haluaa tuhat puntaa…

Pellon ja maan hinnat Silivri TL: ssä

 • Kyläkenttä (M2) Tontti (M2)
 • Alipaşa 35-60 150-250
 • Kucukkicil 25-45 100-180
 • Fenerköy 18-60 80 -180
 • Gazitepe 30-80 125 - 250
 • Akören 10-40 75 - 125
 • Kadıköy 10-60 90-180

ÇATALCA WATER BASIN

Koska suuri osa Çatalcasta säilyy vesialtaassa, myytävät tontit ovat yleensä kenttäominaisuuksia. Zoning-lupaa ei anneta Çatalcan keskustan ja kyläkeskusten ulkopuolella. Çatalcan kylissä kenttien neliömetrit vaihtelevat 20- ja 120-liirojen välillä. 25 tuhannet 750 myy Bahnayjissä 675-neliöalueen omistajalle 15 tuhatta kiloa. 1.5in tuhannen neliömetrin suuruisen kentän hinta Yeşilbayırissa, jossa on asfaltti julkisivu, maksaa 3 miljoonaa puntaa. Voit saada 120-hehtaarin kentän Nakkaşissa 11-tuhatta kiloa. Elbasanissa voit ostaa 400-hehtaarin suuruisen maan 300 tuhatta kiloa.

GAZIOSMANPASAAN VILLAT

Pohjois-Marmaran moottoritie, joka kulkee Eyüpin ja Gaziosmanpaşan Mustanmeren läheisyydessä olevien kylien läpi; Yassirören, Baklalı, Dursunköy ja Tayakadın kylät arvioivat maata. Näissä kylissä kentän luontoalueet vaihtelevat 15- ja 100-lirojen välillä. Vuonna Taya nainen, on mahdollista ostaa alalla 2 tuhat 750 tuhat neliömetriä ja 170 tuhat tuhatta 17 tuhatta tuhatta neliömetriä. 600 tuhat 14 tuhatta neliömetriä Baklalın alueella 625 tuhatta kiloa. 500 tuhat Dursunköy 17 tuhatta neliömetriä maanomistajia haluaa 250 tuhatta kiloa. Väitetään, että nämä hinnat nousevat moottoritien kulkiessa.

MAALA ANATOLIAN SIVUSSA

Nyt on vaikea löytää halpoja maa-alueita 54-kilometrin linjalla, joka kulkee Pohjois-Marmaran moottoritien Anatolian puolella. Esimerkiksi Poyrazköyssä omistaja haluaa 5 tuhatta kiloa 720 tuhatta 450-neliötä. 11 tuhat hehtaaria alalla Alibahadır 935 tuhat, 5 tuhat 500 neliömetriä Paşamandıra 600 tuhat puntaa myyvät alalla. 15-hehtaarin hinta Göllüssä on 1.5 miljoonaa puntaa.

7 tuhat arvoinen maa Bozhane, 840 tuhat arvioitu, 4 tuhat Ishakli 690 tuhat 225 tuhatta neliömetriä maata on haluttu hinta. Cumhuriyet Village lähellä Beykoz 3 tuhat 750 tuhatta neliömetriä maata 270 tuhatta kiloa. Omistaja noin 6-hehtaarin pituisesta kentästä Huseyinli 450: ssa haluaa tuhat puntaa. Kenttä 3.5-hehtaareja Sırapınarissa myydään 300-tuhatta tuhatta ja Nişantepessa 4-hehtaarin pintamaa myydään 2 miljoonaa kiloa. Hinta 3 acre kentän Kurnaköy on 320 tuhat puntaa. Voit ostaa 8.5-hehtaarin kentän Balcıkille 800-tuhatta kiloa.

Kun 224-neliö on Paşaköyssä, sinun ei tule ottaa huomioon 135-tuhatta kiloa 200-neliömetriä. Akfırat'ta 180 neliömetriä maata on mahdollista ostaa 210 tuhatta kiloa.Rautatieuutisia

2 Kommentit

 1. 3.sillan perustaminen asetetaan maaliskuussa, heidät asetetaan maaliskuussa? .. pakkolunastusta maksetaan sen jälkeen, kun säätiö on asetettu tai se annetaan säätiöltä? uudet uutiset sillasta odottavat .. Tapasin sinut hyvin mukavan informatiivisen ste ..nähän kiitos yöstä .. 3. Odotan uusia uutisia ..

Yorumlar