Bursa Kartta | BursaRay-reitti

bursaray-kartta ja guzergahi
bursaray-kartta ja guzergahi

BursaRay-kartta: BursaRay-reitti yhdistyy Mudanya Road Labor Stationiin ja länteen Acemler Stationiin. Sitten, Ankara-tien varrella, se kulkee Kent-aukiolta üstehreküstü-aukiolle ja seuraa Haşim İşcan -katua ja palaa Ankara-tielle viadukin kautta ja päättyy Arabayatağı-asemalle.

Aseman sijainnit

BursaRay 1. Osissa A ja B on yhteensä 5-asemia, mukaan lukien 23-metroasemat. Kaksiradan reitin kokonaispituus on 22,043 km ja se on täysin riippumaton tiestä. Pieni teollisuus, Ataevler, Beşevler, Fatih Sultan Mehmet ja Nilüferin asemat ovat İzmirin tien varrella (West Line), ja järjestäytynyt teollisuus, Hamitler-Fethiye, Bağlarbaşı-Esentepe, İhsaniye ja Karaman-asemat sijaitsevat Mudanya-tiellä (North Line). Kahden linjan liittämisen jälkeen Ankaran suuntaan (East Line); Acemler, Pasha Farm, Sırameşeler, Kültürpark, Merinos, Osmangazi, Şehreküstü, Demirtaşpaşa, Gökdere, Davutdede, Duaçınarı, Yüksek İhtisas Hospital ja Arabayatağı -asemat.

BursaRay 2. Vaihe Yliopistolinjalla on 1-asemien kokonaismäärä, mukaan lukien 6-metroasemat. Asemien nimet, joiden pituus on 6,622 km, ovat seuraavat: Yliopisto, Batıkent, Yüzüncüüyıl, Özlüce, Ertuğrul ja Altınşehir. Mudanya Road Extensionissä on yhteensä 1-asemia, mukaan lukien 2 maanalainen. Jopa asemien nimet, joiden pituus on 2,233 km, ovat seuraavat: Korupark ja Emek.

Rakennuslinjat

BursaRay 8, joka koostuu 7 km ja 3-asemista, yhdistää Arabayatin aseman Kesteliin. Uskomaton seremonia pidettiin 30.07.2011issa näyttämökokeita varten.

BursaRay-kartta (2018-vuosi)


BursaRay-kartta: BursaRay-reitti yhdistyy Mudanya Road Labor Stationiin ja länteen Acemler Stationiin. Sitten, Ankara-tien varrella, se kulkee Kent-aukiolta üstehreküstü-aukiolle ja seuraa Haşim İşcan -katua ja palaa Ankara-tielle viadukin kautta ja päättyy Arabayatağı-asemalle.

Rivin pituus (kaksoisrivi) 39 km
Varaston linjat 9,9 km
Asemien lukumäärä 38 (7 Pieces Underground)
Energiatyyppi 1500 V DC
Energian syöttötyyppi Catanery
Maks. Nopeus 70 km / h
Raidan leveys 1435 mm
Pienin vaakasuora käyrä 110 m
Platform-pituus 120 m

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.