SPE Consulting Engineering Rakentaminen

SPE, terveys, koulutus, matkailu, teollisuus, toimisto, asuminen, sosiaalitilat jne. yleiskäyttöinen suunnittelu, arkkitehtoninen, rakenteellinen, sähkömekaaninen, maisemointi, infrastruktuurin ja liitäntien teiden suunnittelu, rakennusvalvonta ja projektinhallintapalvelut eri tarkoituksiin rakennuksiin ja tiloihin.

SPE jatkaa projektin ja ammatillisen valvonnan palveluita liikennealalla erityisesti maantie-, rautatieliikenteen ja rautatieliikenteen julkisten liikennejärjestelmien osalta. Suunnittelupalveluihin kuuluvat reittivalinta ja -analyysi, kattavat topografiset hydrologiset ja geologiset tutkimukset, ja kaikki järjestelmät valmistetaan tietokoneavusteisella suunnittelumenetelmällä.
Lisäksi yhtiöllä on laaja kokemus suurten taideteosten, kuten tunnelien, siltojen, viaduktien ja muiden siihen liittyvien taiteellisten rakenteiden suunnittelusta.
SPE tarjoaa myös liikennesuunnittelua ja toteutettavuustutkimuksia kaupunki-, alue- ja maakohtaisesti sekä hankesuunnittelupalveluista.

SPE: llä on laaja kokemus vesivarojen suunnittelusta ja toteutettavuustutkimuksista. Tarjolla on keskipitkän ja pitkän aikavälin energiahuoltoa, maatalouden kastelua, kaupunkien vesihuoltoa, tulvasuojelua, maanalaisia ​​ja pintavesivaroja koskevaa tutkimusta ja suunnittelua sekä hankesuunnittelua.

SPE Consulting Engineering Construction Oy Sti.
Osoite: Mahatma Gandi Cad. 26 / 2-3 GOP Cankaya / ANKARA / TURKKI
Puhelin: 90 312 446 23 04 90 312 446
90 312 446 16 23 90 312
Sähköposti: info@spe.com.tr

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

miten 1

  1. Olen kiireinen teräslevyillä
    konumolarak Taşören vanha toimimasta
    Olen iloinen, jos sinulla on hanke
    0544 420 00 78 kuusi sormea
    I alsaprojeyapi@gmail.co

Yorumlar