BES Electric Commitment Trade Company

BES Electric Commitment Trade BES Electric Electronic Eng. SUN. TAAH. SAN. Tic. LTD. STI ADANA Uusi teollisuusalue Ata Kaportacılar Sitesi 2005. Lohkonumero: 3 / F. Yhtiömme, joka on ylläpitänyt rehellistä ja laadukasta palvelua 20: n jälkeen tähän päivään saakka, jatkaa ISO 2005-9001 -laatusertifikaattiaan uudistamalla itsensä Tekniikan ja Teknisen Henkilöstön palvelukseen tuottamaan tyydyttävämpiä ja vaihtoehtoisempia ratkaisuja toiminta-alan odotuksiin ja kehitykseen.

Visio ja missio

Vaikeat kilpailuolosuhteet valmistusteollisuudessa sekä asiakkaiden lisääntynyt tietoisuus kasvavat vaatimukset ja odotukset; edellyttää sekä tuotteiden että palvelujen jatkuvaa kehittämistä ja parantamista.

BES Elektrik arvioi alan vaatimuksia ja odotuksia objektiivisesti voimakkaan kokemuksensa ja asiantuntemuksensa perusteella. pyrkii luomaan uskollisia asiakkaita tarjoamalla asiakastyytyväisyydelle dynaamisen, innovatiivisen ja progressiivisen lähestymistavan.

Klilik Continuity in Quality ”,” kohtuullinen hinta ”,” keskinäinen luottamus ”ja ür rehellisyys dir ovat perusperiaatteemme ja välttämättömiä arvojamme, jotka muodostavat näkemyksemme.

BES Elektrik noudattaa näitä periaatteita ja arvoja; kaikki teklif Engineeringin, teknisen palvelun, ahhütin sopimuspuolen, projektin, konsultointi- ja markkinointiryhmien palvelut ja toiminnot pitämällä asiakkaidemme tarpeet eturintamassa prosessissa alkaen myynninedistämis- ja tarjousvaiheista sekä tuotteen tai palvelun laskutuksen siirtämisestä. virhe ja ylpeys tehdä se oikein kerrallaan.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

miten 1

  1. Näytä käyttäjän 0531 koko profiili ...

Yorumlar