Pääministerin ensimmäinen rautatiehuollotilaisuus Puhe Marmarayssa (Video)

”Marmaray-projektin puitteissa rakennamme 40-asemia Aasian ja Euroopan puolelle. 76,3-kilometriä pitkä linja rakennetaan meren alle 13,6-kilometrin alapuolelle. 75 tuhatta matkustajaa tunnissa yhdessä suunnassa kuljetetaan. Jokainen 2 pystyy liikkumaan näillä linjoilla joka minuutti junalla. Kun projekti on valmis, Üsküdar Sirkeci on saatavilla vain 4-minuutteina. Vuodesta Söğütlüçeşme ja Yenikapı 12 minuuttia, Bostancısta Bakırköyyn 37in minuuttien päässä Gebzestä Halkalı105 on käytettävissä muutamassa minuutissa.

Tällä hetkellä Istanbulissa rautatiejärjestelmän osuus kaupunkiliikenteessä on 8 prosenttia. Kun Marmaray on valmis, tämä prosenttiosuus kasvaa 28. Toivottavasti Marmarayn käyttöönoton myötä Istanbulin liikenne rentoutuu merkittävästi. Tämä liittyy jonkin verran ihmisten mukautumiseen julkisen liikenteen kulttuuriin. Merkittävä polttoainesäästö saavutetaan ja ennen kaikkea huomattava ajan säästö. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 17

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Lokakuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.