Ray uutiset bu'ray ... rayhaber.com on online-tilassa ...

rayhaber englanti
rayhaber englanti

Uusi uutissivustomme, josta löydät uutisia rautatiejärjestelmistä rayhaber.com on online-tilassa. Voit seurata tarjouksia verkkosivustollamme, jossa voit seurata kaikenlaisia ​​rautatiejärjestelmää koskevia uutisia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. 1 joulukuu Kokeiluversion aloittaminen 2011: llä RAYHABERtavoitteena on olla alan ykkönen sisällöllään, jota rikastutetaan joka päivä.


Pääministeri Erdogan ilmoitti aikovansa tuoda 2023in nopeita junia 29-kaupunkiin ja lupasi rakentaa 10 tuhat kilometriä rautateitä tänä aikana. 45 on kaikki mitä etsit tässä suuressa teollisuudessa, jonka on tarkoitus investoida miljardiin dollariin RAYHABERLöydät.

Kokeilun aloittaminen joulukuussa RAYHABERTämän kuukauden lopussa julkiset uutiset, rautatieliikennejärjestelmät ja yritykset, jotka on luokiteltu rautatiejärjestelmien uutisiin tarjouskilpailuuutisia, rautatiejärjestelmiä, mukaan lukien kaikki etsimäsi tiedot, julkaistaan ​​kartoilla ja videoilla rikastetulla sisällöllä.

Meidän aikakauslehtemme, joka on tarkoitus tulostaa ja levittää aikakauslehdeksi ensi vuoden maaliskuussa, julkaisuverkostomme laajenee.

Yli tuhat 2-yritystä, jotka toimivat tällä alalla kotimaassa ja ulkomailla, indeksoidaan verkkosivuillamme. Jos haluat mainostaa yritystäsi tehokkaammin, ota meihin yhteyttä.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar