IETT 2021 -budjetti hyväksytty! Metrobus-ajoneuvot uusitaan

iettivuoden myymälöissä hyväksytyt metrobussi-ajoneuvot uusitaan
iettivuoden myymälöissä hyväksytyt metrobussi-ajoneuvot uusitaan

IMM: n yleiskokous hyväksyi IETT: n pääosaston vuoden 2021 budjetin, investointiohjelman ja strategisen suunnitelman. IETT: n pääjohtaja Alper Bilgili totesi esityksessään, että he ostavat 300 uutta linja-autoa metrobussiin ja uuden järjestelmän myötä ne aloitetaan joulukuussa. IETT aloittaa yksityisten julkisten bussien liikenteen.


Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) liitännäislaitosten, IETT: n pääosaston vuoden 2021 budjetti, investointiohjelma ja strategiasuunnitelma keskusteltiin IMM: n yleiskokouksessa.

Esittäessään IETT: n 7 miljardin 250 miljoonan liiran budjetin IMM: n yleiskokoukselle IETT: n pääjohtaja Alper Bilgili sanoi, että 2021-vuotias laitos alkoi palvella 150 sähköisellä julkisella kulkuneuvolla saarilla vuonna 2020. Bilgili muistutti, että violettien linja-autojen ja julkisten linja-autojen hallinto ja hallinta siirrettiin äskettäin IETT: lle, ja totesi, että hakemus alkaa joulukuussa.

Bilgili totesi, että he ostavat ensi vuonna 300 suurikapasiteettista ja turvallista bussia metrobussi-laivaston uudistamiseksi ja kapasiteetin lisäämiseksi. "Bilgili sanoi:" Tällä investoinnilla pyritään vähentämään metrobussin nykyistä tiheyttä. Tällä tavoin uudistamme sekä osittain nykyisen metrobussi, joka on jo saanut päätökseen taloudellisen elämänsä, että lisäämme matkustajien mukavuutta ja turvallisuutta.

Linja-autojen kapasiteetti laski 40 prosentilla

Bilgili huomautti, että ne palvelevat Istanbulin kaikkia pisteitä yhteensä 6.337 ajoneuvolla ja 14 272 pysähdyksellä sanoen: "Kuljetettaessa miljardi 18,5 miljoonaa matkustajaa tekemällä 1 miljoonaa matkaa vuodessa pandemiaa edeltävänä aikana, matkojen määrä väheni 373 prosenttia epidemian myötä. Toisaalta olemme määrittäneet strategiset tavoitteemme vuodelle 40. Ensimmäinen näistä on lisätä matkustajien tyytyväisyyttä. Tätä varten toteutamme joukon toimenpiteitä julkisen liikenteen palveluiden suorittamiseksi turvallisemmin, mukavammin ja nopeammin ”.

IETT TOIMITTAA KAIKKIA BUSSIA

Muistuttaen, että he siirtyvät IETT: n katon alla tapahtuvan yksityisen liikenteen yhdistämiseen ensi kuusta, Bilgili jatkoi sanojaan seuraavasti:

”Tällä uudella mallilla kaikkien linja-autojen hallinta käytännössä yhdistyy. Uuden mallin tärkeimmät edut ovat; joustava suunnittelu, linjan optimointi, integroitu kuljetus, kapasiteetin kasvu ja matkustajien tyytyväisyyden lisääntyminen. Kestävyyden tehostamiseksi toimimme tavoitteiden mukaisesti resurssien tehokas käyttö, toimintakustannusten vähentäminen, sosiaalisen vastuun tietoisuuden lisääminen ja ympäristövaikutusten vähentäminen. Vuonna 2020 lisäimme IETT-kalustoon 18 bussia 130 miljoonalla liiralla. Haluan sanoa, että osoitamme 7 miljardi 250 miljoonaa TL vuoden 2021 budjetistamme, jonka on suunniteltu olevan yhteensä 1 miljardia 650 miljoonaa TL, investointeihin, toisin sanoen uusien ajoneuvojen ostamiseen.

“KULTA” PALKINTO IETTILLE SOSIAALISESTA MEDIASSA

Alper Bilgiyi ilmoitti, että myös koneinsinöörien kamari tarkastaa linja-autojen huoltotoimenpiteet IETT: n tilintarkastajista ja huoltoyrityksistä riippumatta, ja antoi seuraavat tiedot:

- Tavoitteenamme on myös levittää tehokas ohjausjärjestelmä kaikkiin linja-autoihin yksityisten julkisten linja-autojen muutoksen jälkeen. Tavoitteenamme on edistää ja kehittää älykkäitä kuljetustekniikoita. Toimimme tavoitteenaan soveltaa uutta tekniikkaa, parantaa olemassa olevaa ajoneuvotekniikkaa, parantaa ja levittää matkustajatietokanavia. Vastaamme matkustajien vaatimuksiin sosiaalisessa mediassa nopeasti ja ratkaisukeskeisesti. Useat organisaatiot ovat arvostaneet tätä menestystä. Social Media Awards Turkin luotetuimmat tuotemerkit Gold Award -voittajien joukossa vuonna 2020 oli IETT. "

Istunnossa Engin Çelik CHP: n puolesta, Hamdi Demirhan AK-puolueen puolesta, Suat Sarı hyvän puolueen puolesta ja Volkan Yılmaz MHP: n kanssa jakoivat näkemyksensä. Myöhemmin äänestykselle asetettu IETT-pääosaston vuoden 2020 talousarvio hyväksyttiin 208 myönteisellä äänellä.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset