Alueelle elintärkeän Sayedin silta avattiin Yenişehirissä

Viiden Yenişehirin naapuruston yhdistävä Söylemisin silta avattiin
Viiden Yenişehirin naapuruston yhdistävä Söylemisin silta avattiin

Baba Sultan -puisto, jonka maisemointityöt on saatu päätökseen, ja Söylemişin silta, jonka Bursa Metropolitan Municipality toi Yenişehiriin ja liittyi Söylemişin, Yolörenin, Çeltikçin, Karasılin ja Çardakköyn alueisiin, avattiin seremonialla.


Bursa Metropolitan Municipality, joka toteuttaa hankkeita, jotka vievät Bursan tulevaisuuteen kaikilla aloilla liikenteestä infrastruktuuriin, historiallisesta kulttuuriperinnöstä ympäristöön, päättäväisin toimin, avaa investointeja, jotka parantavat elämänlaatua 17 piirissä. Bursa Metropolitan Municipality, joka keskittyy toimintoihin, kuten älykkäät risteyssovellukset, tien laajentaminen, julkisen liikenteen ajoneuvojen laadun parantaminen ja rautatiejärjestelmän optimointi radikaalien ratkaisujen löytämiseksi liikenteeseen, mikä on Bursan perustavanlaatuisin ongelma, jatkaa kuljetusinvestointejaan alueilla hidastumatta. Vuonna 1973 Bursan Yenişehirin kaupunginosassa Söylemişin kaupunginosassa pääkaupunkiseudun kunta suljettiin ensin liikenteeltä keskeltä tapahtuneiden romahtamisen vuoksi, ja sitten tuhotun sillan tilalle rakennettiin uusi 12 metriä leveä ja 45 metriä pitkä silta. Koska Yolören, Çeltikçi, Karasıl ja Çardakköy naapurustot sijaitsevat Yenişehir - İnegöl-tiellä, Söylemiş, Subaşı, Orhaniye, Osmaniye, Akçapınar, Çayırlı, Ayaz, Akbıyıigh ja Karidan Yasısş alue myös Karacaahsa Ne ovat. otettiin käyttöön. Bursan pääkaupunginjohtaja Alinur Aktaş, Yenişehirin pormestari Davut Aydın, Yenişehirin piirikuvernööri Suat Seyitoğlu, AK-puolueen piirikuvernööri Fikret Hatipoğlu, MHP: n maakunnan varapuheenjohtaja Cemal Ersoy, MHP-piirin puheenjohtaja Ömer Gürsoy ja paikalliset ihmiset osallistuivat.

Baba Sultan Park avattiin

Toinen työ, jonka pääkaupunkiseudun kunta toi Yenişehiriin, oli Baba Sultan Parkin maisemointi. Baba Sultan -puiston, joka on yksi alueen ihmisten tärkeimmistä kohtaamispaikoista, rakensi Orhan Gazi, koska hän osallistui miehineen Osman Gazin ja Orhan Gazin valloituksiin. Baba Sultan Park, johon kuuluu Pustinpuş Baba Zaviye, kunnostettiin alusta alkaen. Puistoa ympäröivä kiviseinä, jonka pinta-ala on noin 26 tuhatta neliömetriä, uusittiin, ja Postumpostin moskeijan ympärille rakennettiin 3250 neliömetrin neliö, joka sijaitsi puiston korkeimmalla tasolla. Baba Sultan Park tarjoaa lisäarvoa alueelle retkeilyreiteillä, vesiväylillä ja maisemoinnilla. Presidentti Aktaş ja pöytäkirjan jäsenet, jotka leikkaivat avausnauhan yhteen, kiertivät sitten puistossa.

161 miljoonan investointi Yenişehiriin

Bursan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Alinur Aktaş sanoi, että pääkaupunkiseudun kuntana he investoivat Yenişehiriin 3 miljoonaa 161 TL viimeisen kolmen vuoden aikana. Pormestari Aktaş muistutti, että leijonan osuus Yenişehirin investoinneista 500 miljoonalla TL: lla on kuljetusinvestointeja, "pormestari Aktaş sanoi:" Kuljetus ja infrastruktuuri ovat välttämättömiä kaikilla alueilla. Yenişehirin kaupunginosassamme olemme suorittaneet BUSKI: n avulla noin 80 kilometriä juomavettä, 97 kilometriä viemäriputkistoa, 28 varastoa ja 10 kilometriä puroa. Viimeisen 5 vuoden aikana olemme saaneet Yenişehirissä 3 kilometriä kuumaa asfalttia, 44 kilometriä pintakäsittelyä, 84 37.500 neliömetriä rajakiveä, 4.600 80.000 metriä autokaiteita, 21.500 4 neliömetriä parkettia, XNUMX XNUMX neliömetriä parkettilattiaa ja XNUMX siltaa. Näiden lisäksi jatkamme Yenişehirin lisäarvon lisäämistä puisto- ja viheraluejärjestelyillä, historiallisten ja kulttuuriperintötutkimusten puitteissa tehtävillä restauroinneilla. "Toivon, että tänään avaamamme Söylemişin silta ja Baba Sultan Park ovat hyödyllisiä Yenişehirille."

Naapurustomme kaunistuvat Metropolitanin kanssa

Yenişehirin pormestari Davut Aydın sanoi myös, että Yenişehir on ottamassa vankkoja askelia kohti tavoitettaan tulla elävämmäksi kaupungiksi murtamalla sen kuori. Aydın viittasi pyrkimyksiin luoda käsitys sosiaalisessa mediassa, kuten "Metropolitan ei tee mitään Yenişehirille", "Asumme Yenişehirissä, joka on paras esimerkki kansanliitosta. Pääkaupunkiseudun kunta rakensi tämän sillan, joka yhdistää Karasılin ja Söylemişin alueet, lyhyessä 7 kuukauden jaksossa. Metropolitan palvelee Yenişehiriä, naapurustomme kaunistuvat Büyükşehirin kanssa. Nämä investoinnit eivät ole mahdollisia ilman Metropolitanin tukea. Sanon tämän ylpeänä. Haluan kiittää pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa antamastamme tuesta piirillemme. ”

Yenişehirin piirikuvernööri Suat Seyitoğlu kiitti pormestari Aktaşia hänen panoksestaan ​​ja muistutti, että pääkaupunkiseudun kunta on tehnyt vakavia investointeja sekä maaseudulle että piirin keskustaan.sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar