Oikeusasiamieslaitos rekrytoi 5 sopimussuhteista henkilöstöä

Oikeusasiamieslaitos ottaa palvelukseen sopimussuhteisen henkilöstön
Oikeusasiamieslaitos ottaa palvelukseen sopimussuhteisen henkilöstön

Oikeusasiamiesinstituutio on perustuslaillinen laitos, joka sisältyy perustuslain 74. artiklaan. Lain nro 6328 5 §: n mukaan "viranomainen, valitettaessa hallinnon toiminnasta; tutkia, tutkia ja tehdä hallitukselle ehdotuksia lain ja oikeudenmukaisuuden noudattamiseksi ihmisoikeuksiin perustuvan oikeuden ymmärtämisessä ... ".


Toimielimemme, joka varmistaa oikeusvaltioperiaatteen, hyvän hallintotavan periaatteiden täytäntöönpanon ja vastuun ja oikeudenmukaisuuden pohjalta Turkin, joka on kansalliskokoukseen liitetty valvontamekanismi sen toiminnasta vuodesta 2013 alkaen, osoittaa tien käsitellä päätöksiä, jotka tekevät kansan puolestapuhujiksi ja tekevät.

Oikeusasiamieslaitos, joka omaksuu periaatteen "Anna ihmisten elää niin, että valtio elää" uskomuksella, että "ihmisten paras on ihmisille eniten hyötyä"; Se yrittää myötävaikuttaa hallinnon palvelun laadun parantamiseen, ihmisoikeuksien, oikeusvaltion kehittämiseen, oikeuksien vaatimisen kulttuurin leviämiseen ja avoimen, vastuullisen, ihmislähtöisen hallinnon muodostumiseen.

Virkamiehistä annetun lain nro 657 muutetun 4 artiklan 06 kohdan B alakohta ja sopimussuhteisen henkilöstön työllistämistä koskevien periaatteiden liite 06, jotka pantiin täytäntöön ministerineuvoston päätöksellä nro. Kappaleen b alakohdan mukaisesti vuoden 1978 KPSS (B-ryhmä) -pistetilauksen perusteella sopimukseen otettu tukihenkilöstö (kuljettaja) palkataan palvelukseen laitoksen toimisto- ja palveluautoihin Ankarassa.

Sovellukset; 15 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta virallisessa lehdessä (työajan loppuun saakka), toimielimemme virallisella verkkosivustolla http://www.ombudsman.gov.tr Sijoitushakulinkin kautta (sähköisen hallinnon kautta) pyydetyt asiakirjat ladataan järjestelmään.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset