Muistamme Mustafa Kemal Atatürkiä hänen kuolemansa 82. vuosipäivänä armolla ja kiitollisuudella

Muistamme Mustafa Kemal Ataturku armollisesti ja kiitollisena hänen kuolemansa vuosipäivänä
Muistamme Mustafa Kemal Ataturku armollisesti ja kiitollisena hänen kuolemansa vuosipäivänä

Hänen kuolemansa 82. vuosipäivänä muistamme armon ja kiitollisuuden vuoksi suuren johtajan Mustafa Kemal Atatürkin, joka omisti elämänsä tälle maalle, työskenteli koko elämänsä ajan turkkilaisen kansan hyväksi ja nimettiin maailman johtavien johtajien ja komentajien joukkoon.


Atatürk, joka rakensi tänään periytyneet rautatieyritykset rakentamalla itsenäisyyden sodan jälkimainingeissa, kansallisti rautatielinjat, jotka rakennettiin ottomaanien aikana ja ulkomaalaisten omistuksessa: "Rautatiet ovat maan tärkeämpi turva-ase kuin ase. Hän osoitti merkityksen, jonka hän antoi rautateille.

Tämän tunnuslauseen perusteella työskentelemme 11 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa voidaksemme tuoda tämän esi-isiemme meille uskovan perinnön paremmaksi ja viedä sitä eteenpäin yli 24 tuhannelle TCDD Tasimacilik -perheen jäsenelle. YHT kansalaisillemme, ja tarjotaksemme miellyttävän ja turvallisen matkan, joka on määritelty lähijunassamme, joka kuljettaa rahtimme Turkkia, tiedämme tärkeimmän tehtävämme.

10. marraskuuta muistelemme jälleen kerran kiitollisena ja armollisena tasavallan perustajaa Gazi Mustafa Kemal Atatürkiä, kaikkia vapaussotamme sankareita, kaikkia pyhiä, veteraaneja ja kaikkia esi-isiämme.

Kamuran YAZICI

TCDD: n pääjohtaja


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset