4 Turkkia edeltävän päivän rajoitusta koskeva rauhan luottamushakemus valmis

Rauhan toteuttamiseksi tehtiin rajoituksia päivittäiseen luottamusta edeltävään kalkkunaan
Rauhan toteuttamiseksi tehtiin rajoituksia päivittäiseen luottamusta edeltävään kalkkunaan

Içiii Turkin turvallisuusministeriön pääosasto, sandarmerin yleinen komento ja rannikkovartiolaitoksen komentoyksiköt yleensä Turkissa. Luottamusrauhan hakemus pidettiin samanaikaisesti 21. toukokuuta kello 08.00-24.00.


Käytännössä ennen 4 päivän ulkonaliikkumiskieltoa, jota sovelletaan Eid al-Fitrin aikana; Uuden tyyppisen koronaviruksen (Covid-19) torjumiseksi toteutetut toimenpiteet tarkastettiin.

Auditointien aikana tarkistettiin, olivatko määräämättömästi suljetut työpaikat päätöksen mukaisia ​​ja palvelivatko ne työajat, joiden työajat on järjestetty uudelleen, määrättyinä aikoina.

Auditointien aikana tarkistettiin, onko kansalaisten, jotka odottavat jonossa ja ulkopuolella jonossa työpaikoilla, kuten katumarkkinoilla, leipomoilla, huoltoasemilla, noudatettava sosiaalisia etäisyyksiä ja naamioita ja markkinat noudattavat asiakkaiden hyväksymissääntöjä, 10 henkilö / 1 m².

Tarkistettiin, noudattavatko alle 20-vuotiaat kansalaiset ja 65-vuotiaita ja sitä vanhempia henkilöitä, jotka ovat vaalilukion kohteena, päätöstä.

Hakemukseen osallistui 53 tuhatta 896 henkilöä

Hakemukseen, joka toteutettiin 8 tuhatta 392 pistettä, osallistui 53 tuhatta 896 henkilöä ja 217 ilmaisinkoiraa. Samanaikaisesti koko maassa toteutetussa käytännössä kuulusteltujen henkilöiden joukosta tunnistettiin 743 etsittyä henkilöä, 31 ​​pidätettiin.

3 930 XNUMX henkilölle, joka ei noudata sosiaalista etäisyyttä, sovelletut oikeudelliset ja hallinnolliset menettelyt

Hallinnollisia ja oikeudellisia menettelyjä sovellettiin yhteensä 2 260 henkilöyn, joista 20 oli seurausta sosiaalisen etäisyyden rikkomisesta, 1.384 65 alle 286-vuotiaita ja 3 yli 930-vuotiaita tai sitä vanhempia. Tarkistettiin 159 tuhatta 694 ajoneuvoa, 98 tuhatta 862 ajoneuvon omistajaa / kuljettajaa sai hallinnollisia sakkoja.

Käytännössä 1.396 5 ajoneuvoa kiellettiin liikenteestä, havaittiin 43 varastettua ajoneuvoa ja XNUMX kuljettajaa vedettiin pois.

Tarkastettiin 10 tuhatta 254 puistopuutarhaa, 4 tuhatta 938 kävelykadua ja 103 tuhatta 785 työpaikkaa.
Hallinnolliset ja oikeudelliset sakot määrättiin yhteensä 17 työpaikalle, 18 rikkoo määräaikaista sulkemista koskevaa sääntöä, 115 työpaikkaa määritellyn työajan ulkopuolella ja 150 sosiaalisen etäisyyssäännön soveltamatta jättämistä.

Lisäksi 5 lisensoimatonta aseita, 25 lisensoimatonta ammusta, 2 tyhjää pistoolia, 254 luodia, 4 leikkaus- / lävistystyökalua, 5 pistoolilehteä ja erilaisia ​​osia, 23 g kannabista, 4 g heroiinia, 101 g bonzaia, 23 g Metamfetamiini, 25 kappaletta, 101 synteettistä huumausainetta, 15.850 30 pakkausta pakokaasuja ja XNUMX litraa pakokaasuja / väärennettyjä juomia takavarikoitiin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar