Etiopian liikenneministeri vieraili AKH-rautatieasemalla

Etiopian liikenneministeri akh dmiryolu -sivustolla
Etiopian liikenneministeri akh dmiryolu -sivustolla

Etiopian liikenneministeri vieraili AKH: n rautatieasemalla; Etiopiassa on käynnissä töitä 1,7 miljardin dollarin Awash Waldia-Hara Gabayan rautatiehankkeessa, jonka toteuttaa turkkilainen Yapı Merkezi Holding.

Etiopian FDC: n liikenneministeri Dagmawit Moges, Amharan piirin presidentti Temesgen Tiruneh, pääministerin toimiston urbanismi- ja infrastruktuurikonsultti Jantirar Abay, ERC: n toimitusjohtaja Sentayehu Woldemichael ja hänen valtuuskuntansa, Afrikan raskaan rautatieprojektien varajohtaja Ilhan Cengiz AKH vieraili rakennustyömaalla projektijohdon seurassa.

Ryhmä aloitti vierailunsa elokuvateatteriesityksellä Depotin Workshop- ja General Store -rakennuksissa. Poistuttuaan työpajasta ja depot-alueelta ajoneuvoilla, otettiin Kombolcha-asema ja otettiin muistovalokuvat, ja Bridge-40, Transformer-6 ja Tunnel-7 vierailivat vastaavasti.

Muistomerkin allekirjoittanut Dagmawit Moges ilmaisi onnellisuutensa siitä, että Temesgen Tiruneh ja Jantirar Abay olivat saaneet päätökseen projektimme korkeilla vaatimuksilla ja suurilla uhrauksilla.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar